Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
druhý stupeň

Prašina - Bílá komnata - 20%
(5x)
Je parné léto a napětí na hranicích Prašiny narůstá. Podnikatel Klement Hrouda se vrací do Prahy, aby se pomstil, a po úbočí Šibeničního vrchu obchází Krchlebani vedení záhadným Melicharem.
druhý stupeň
Ukázky

Prašina - Bílá komnata

189 Kč
151 Kč
Elantris - 20%
Elantris bývala výstavním městem s nádhernými paláci, jejichž vysoké věže zářily do daleka. Jubilejní vydání k 10. výročí prvního anglického vydání, rozšířené a doplněné autorem.
druhý stupeň
Ukázky

Elantris

237 Kč
190 Kč
Nejhorší děti na světě - 20%
(1x)
Jste připravení setkat se s nejhoršími dětmi na světě? Seznamte se s pěti příšernými kluky a pěti hroznými holkami!
druhý stupeň
Ukázky

Nejhorší děti na světě

198 Kč
158 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea - 20%
(7x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
druhý stupeň
Ukázky

Příšerné příběhy strýce Montaguea

169 Kč
135 Kč
Krysburger - 20%
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
druhý stupeň
Ukázky

Krysburger

168 Kč
134 Kč
Český, česká, české - 20%

České, moravské i slezské – všechno je tu hezké! Kde domov můj? Pravda vítězí! Vlajka, hymna, lípa, sto věží… Znáte české symboly? Co se za nimi skrývá a jaký je jejich příběh? Víte, jak vypadaly původní návrhy naší vlajky?

druhý stupeň
Ukázky

Český, česká, české

199 Kč
159 Kč
Kouzelný svět bakterií - 20%

Pojďte s námi na úchvatný výlet do miniaturního světa bakterií Všude kolem nás, i v nás, se rozprostírá okem neviditelný svět plný těch nejmenších, nejstarších a nejúžasnějších tvorů na Zemi – bakterií.

druhý stupeň
Ukázky

Kouzelný svět bakterií

279 Kč
223 Kč
Pozdě bycha honiti - 20%
(2x)

Zábavné zpracování důležitých jazykových záludností. Pletou se vám příslovce? Tápete, co jsou synonyma? Tahle knížka vás s lehkostí provede záludnými jazykovými jevy a na výtvarně zpracovaných příkladech vám je vysvětlí tak, že se rázem stanete jazykovými přeborníky.

druhý stupeň
Ukázky

Pozdě bycha honiti

209 Kč
167 Kč
S češtinou za dobrodružstvím – Tajemný zámek - 20%
Cvičebnice češtiny jako gamebook? To tu ještě nebylo! Vydejte se do tajemného zámku a prozkoumejte ho od sklepa až po střechu. Cestu vám budou otevírat správné odpovědi, ale nezoufejte, když se spletete.
druhý stupeň
Ukázky

S češtinou za dobrodružstvím – Tajemný zámek

169 Kč
135 Kč
Vědecké kladivo - 20%
(1x)

Zábavná sbírka odpovědí na otázky moderní vědy od populárního youtubera V dnešní době informačního chaosu existuje řada rozšířených mýtů – a vědecké kladivo je tady od toho, aby je rozbilo napadrť. Youtuber a vloger Martin Rota se na svém kanále už přes sedm let věnuje nejrůznějším námětům: od fungování lidského těla po otázky současné fyziky.

druhý stupeň
Ukázky

Vědecké kladivo

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>