Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
sci-fi

Kryptonomikon - 20%
Děj Kryptonomikonu se odvíjí souběžně ve dvou časových rovinách: za druhé světové války a na přelomu tisíciletí.
sci-fi
Ukázky

Kryptonomikon

498 Kč
398 Kč
Legie - 20%
(5x)

Sedmá kniha z cyklu Horovo kacířství. Blíží se velká válka, která pohltí Impérium lidí...

sci-fi
Ukázky

Legie

149 Kč
119 Kč
Nadace - 20%
(3x)
První díl šestidílného románového cyklu, považovaného za jedno z nejvýznamnějších děl světové science fiction.
sci-fi
Ukázky

Nadace

188 Kč
150 Kč
Ultimus - 20%
NEJDRSNĚJŠÍ VĚZENÍ NAJDETE NA MĚSÍCI! Na odvrácené straně Měsíce stojí Ultimus, vězení pro nejhorší zločince obydlených světů. Sem přijíždějí Kuba Nedomý a Dědek Čuchák, starožitníci se sídlem v Arkádii, v roli robotických specialistů. Měl to být nejlepší kšeft jejich života.
sci-fi
Ukázky

Ultimus

279 Kč
223 Kč
Hereticus - 20%
(2x)
Inkvizitor Gregor Eisenhorn, pronásledovaný svými bývalými spojenci jako radikál a nepřítel Impéria, musí dokázat, že je stále loajální Císaři a zároveň vypátrat nebezpečného kacíře o kterém všichni věří, že je mrtvý.
sci-fi
Ukázky

Hereticus

149 Kč
119 Kč
Malleus - 20%
(2x)
Po sto let dlouhé, kruté válce, byl Ophiďanský subsektor konečně dobyt pro Boha Císaře. Na Thracian Primaris se koná velký triumf na oslavu vítězství, ale radost vystřídá tragédie tak obrovská svým rozsahem, že zdrtí i v bitvách zakalené Impérium.
sci-fi
Ukázky

Malleus

149 Kč
119 Kč
Temný les
(12x)
Druhý díl trilogie Vzpomínka na Zemi. Pokračování světového fenoménu od nejlepšího čínského autora science fiction.
sci-fi
Ukázky

Temný les

279 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 3 - 20%
(9x)
Třetí část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem.
sci-fi
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 3

148 Kč
118 Kč
Děti Duny - 20%
Paul Atreides mizí v poušti. Za sebou zanechává Arrakis, v bezútěšné poušti se objevuje stále víc zeleně – ale také kněžské byrokracie, která se ohání jeho jménem.
sci-fi
Ukázky

Děti Duny

349 Kč
279 Kč
Spřízněni volbou - 20%

Zachránili svět, ale kdo zachrání je? Od autorky bestsellerové série Divergence. Před deseti lety pět teenagerů poblíž Chicaga porazilo nepřítele, který kolem sebe rozséval destrukci a smrt. Mladší generace jako by si na dny neustálého strachu nepamatovala.

sci-fi
Ukázky

Spřízněni volbou

279 Kč
223 Kč
Zákon genu - 20%
Vypravíte se do vesmíru, setkáte s mimozemšťany, budete cestovat časem, budete se smát, bát i hloubat nad tím, co nás ještě v oblasti genetiky možná čeká a nemine, protože věda a fantastika patří neodmyslitelně k sobě.
sci-fi
Ukázky

Zákon genu

329 Kč
263 Kč
0 Tu, svazek druhý - 20%
(5x)
0 TU je historickým životopisem pojednávajícím o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby.
sci-fi
Ukázky

0 Tu, svazek druhý

298 Kč
238 Kč
Bez šance - 20%
(3x)
Fascinují a temná dystopie ze světa, kde společnost zavedla nový zákon: Každé dítě má právo na život od chvíle početí až do věku třinácti let. Mezi třinácti a osmnácti je ale na rodičích, jestli ho vychovají až do dospělosti, anebo ho pošlou… rozpojit.
sci-fi
Ukázky

Bez šance

209 Kč
167 Kč
Obrněni pohrdáním - 20%
(4x)
Plukovník komisař Ibram Gaunt bojoval rok jako člen podzemního odporu na planetě Gereon ovládané nepřítelem. Když ji opustil, slíbil, že se vrátí s jednotkami Impéria a osvobodí občany Gereonu od jejich utiskovatelů.
sci-fi
Ukázky

Obrněni pohrdáním

149 Kč
119 Kč
Prach - 20%
Kultovní román Silo čtenářům představil fascinující a propracovaný postapokalyptický svět podzemních základen. Turnus vylíčil, co stálo u zrodu tohoto světa.
sci-fi
Ukázky

Prach

279 Kč
223 Kč
Spasitel Duny - 20%
(2x)
Paul Atreides, zvaný teď převážně Muad'dib, je absolutním pánem světa – a zároveň obětí své vlastní předzvěstné schopnosti, která z něj v očích jeho poddaných udělala boha.
sci-fi
Ukázky

Spasitel Duny

229 Kč
183 Kč
Star Wars - Thrawn - 20%

Válečník nehledá způsob, jak zlé věci pochopit nebo se s nimi smířit. Hledá pouze způsob, jak je zničit. Thrawn je zachráněn imperiálními vojáky ze svého vyhnanství a jeho vynalézavost a schopnosti rychle zaujmou pozornost císaře Palpatina. Na svých misích ničí pašeráky, chytá do pastí špiony a poráží piráty.

sci-fi
Ukázky

Star Wars - Thrawn

279 Kč
223 Kč
Voják - 20%
(2x)
Ve vzdáleném koutě vesmíru, na samotné hranici mezi lidskými državami Řádu a královstvím krabovitých pradorů, se nachází bezprostřední hrozba veškerému inteligentnímu životu...
sci-fi
Ukázky

Voják

179 Kč
143 Kč
Tiamatin hněv - 20%
(1x)
Třináct set bran otevřelo lidem hvězdné soustavy v celém vesmíru. Zatímco lidstvo buduje na troskách mimozemské civilizace vlastní mezihvězdnou říši, objevují se nové záhady a hrozby.
sci-fi
Ukázky

Tiamatin hněv

199 Kč
159 Kč
Maxim Kammerer - 20%
(1x)
22. století… Lidská rasa je na vrcholu svých sil. Války, nemoci, tmářství – to všechno zůstalo v dávné minulosti.
sci-fi
Ukázky

Maxim Kammerer

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 139 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>