Nejprodávanější knihy - květen 2022
psychologie

Deprese není depka - 11%
(2x)
Bez předsudků o jedné z nejčastějších duševních poruch. Víc se usmívej, jdi se projít, pusť si film.
psychologie
Ukázky

Deprese není depka

332 Kč
295 Kč
Dobrodružství sebeobjevování - 11%
Ve své době průkopnické, dnes již klasické dílo je srozumitelným průvodcem pro sebepoznání i psychoterapii z hlediska transpersonální psychologie, jež se zabývá změněnými stavy vědomí.
psychologie

Dobrodružství sebeobjevování

494 Kč
439 Kč
Ukrytý poklad - 11%
Téměř tři desetiletí po knize Třinácté komnaty dětské duše, kterou mnozí považují za základní knihu o terapii hrou, přišla autorka s novou publikací.
psychologie

Ukrytý poklad

413 Kč
367 Kč
Maminko, nekřič! - 11%
Sotva vás někdo dokáže rozčílit tak jako vaše vlastní dítě.
psychologie

Maminko, nekřič!

269 Kč
239 Kč
Vztahy a mýty - 11%
(7x)
Snadno podléháme mýtům a pohádkám, které nám okolí podává jako obecný fakt. Jaké mýty jsou ty nejčastější a do jaké míry bychom jim měli naslouchat, objasňuje odborně, ale s nadhledem kniha, která zároveň dokáže čtenářům dodat klid.
psychologie
Ukázky

Vztahy a mýty

260 Kč
231 Kč
Přítomnost a budoucnost - 11%
(2x)
Jungovo poselství z doby studené války. Zpráva o stavu světa, úloze náboženství a nutnosti sebepoznání.
psychologie

Přítomnost a budoucnost

252 Kč
224 Kč
Nikdy není pozdě na šťastné dětství - 11%
Jednou kolem finského psychoterapeuta Bena Furmana projel motocyklista, který měl na předním skle anglický nápis „Nikdy není pozdě na šťastné dětství“. Snaha této větě porozumět se Furmanovi stala impulzem k napsání knihy.
psychologie

Nikdy není pozdě na šťastné dětství

179 Kč
159 Kč
Psychomagie - 11%
(2x)
Jsme nemocní. I když navenek můžeme překypovat zdravím, každý si v sobě nese nějaké trauma – nejčastěji z útlého dětství – které mu brání plně se realizovat a vést šťastný a plnohodnotný život.
psychologie

Psychomagie

312 Kč
278 Kč
Umění milovat - 11%
(2x)
Láska ve všech svých formách představuje základ tvořivé síly, aktivní péči o život, odpovědnost za život a úctu k životu. Praktický prožitek lásky má podobu čistě osobního zážitku, jenž může pociťovat pouze každý sám a ze svého nitra.
psychologie

Umění milovat

224 Kč
199 Kč
Iluze optimismu - 11%
Jakým způsobem v mozku vzniká naděje? Co nás dokáže přimět, abychom šli za svým snem? Co se stane, když se naše očekávání nenaplní? Liší se mozek optimisty a pesimisty?

psychologie

Iluze optimismu

341 Kč
303 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty - 11%
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
psychologie

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
223 Kč
Intenzivní interakce a senzorická integrace - 11%
Osoby s poruchou autistického spektra mají obtíže s vnímáním smyslových podnětů. Často se cítí odstřiženi od reality a přetíženi, což se promítá v jejich chování.
psychologie

Intenzivní interakce a senzorická integrace

269 Kč
239 Kč
O lásce a lidech - 11%
Co si mu na to řekla? A choval ses jako chlap? Hlavně mu teď nepiš. Hlavně mu teď napiš. Vy jste ještě spolu? A vy už spolu nejste? Je tohle správné rozhodnutí? Vztahy nás provází celý život.
psychologie

O lásce a lidech

359 Kč
319 Kč
Psychologie vítězství - 11%
Tato kniha je praktickým a efektivním nástrojem pro ty, kteří na sobě chtějí pracovat – ať už se jedná o sportovce, na které se obrací primárně, nebo o kohokoli jiného.
psychologie

Psychologie vítězství

404 Kč
359 Kč
Samota - 11%
Ve své nové knize se Guy Gilbert zamýšlí nad fenoménem samoty. Ta pro něj není omezena jen na fyzickou nepřítomnost jiných lidí v nejbližším okolí. Mluví i o pocitu osamělosti uprostřed davu, o vyloučení...
psychologie

Samota

143 Kč
127 Kč
Šťastné peníze - 11%
Peníze jsou příliš často zdrojem strachu, stresu a hněvu, často narušují vzájemné vztahy a dokonce ničí životy. Rádi bychom si mysleli, že peníze jsou jen číslo nebo kus papíru, ale představují mnohem víc.
psychologie

Šťastné peníze

314 Kč
279 Kč
Úžasní takoví, jací jsme - 11%
Radost, klid, osobní štěstí. Většina z nás to hledá celý život. Nejsme-li z nějakého důvodu spokojení, můžeme se pokusit to změnit a žít jinak – šťastněji. Když se uvnitř rozhodneme, máme z poloviny vyhráno.
psychologie

Úžasní takoví, jací jsme

314 Kč
279 Kč
AION - Příspěvky k symbolice bytostného Já - 11%
(5x)
Revidované vydání Jungova pozdního díla, odrážejícího autorovo hluboké zaujetí západní myšlenkovou a náboženskou tradicí, ale také budoucností této tradice; čtenář v něm nalezne nejpodrobnější popis archetypu celosti a řádu – bytostného Já.
psychologie

AION - Příspěvky k symbolice bytostného Já

783 Kč
696 Kč
Posilování stresem - Cesta k odolnosti - 11%
(3x)
O stresu se hovoří zejména jako o umělé, lidstvem vyrobené zátěži. Člověk se musel naučit porozumět a vzdorovat rozmanitým stresovým vlivům od počátku své existence.
psychologie
Ukázky

Posilování stresem - Cesta k odolnosti

359 Kč
319 Kč
Principy - 11%
Ray Dalio v knize zpřístupnil svoje výjimečné životní a pracovní principy, které z obyčejného chlapce ze střední třídy z Long Islandu udělaly jednoho z nejúspěšnějších lidí naší doby. Principy, které může uplatnit každý, aby dosáhl svých cílů.
psychologie

Principy

629 Kč
559 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 264 položek
<< < 1 2 3 4 .. 14 > >>