Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
detektivky

Noční brána - 20%
(2x)
Enzo Macleod se vrací vyřešit dvě vraždy, které od sebe dělí celých sedmdesát let.
detektivky
Ukázky

Noční brána

329 Kč
263 Kč
Ďáblova čísla - 30%
(1x)
Při běžné úřední cestě královského písaře Jiřího Adama z Dobronína do Dvora Králové dojde ve městě k vraždě. I když se radnice snaží utajit její okolnosti, mezi lidmi se rychle šíří panika, protože okolnosti napovídají, že jde o zásah temných sil.
detektivky
Ukázky

Ďáblova čísla

199 Kč
139 Kč
Neklidná krev - 20%
(7x)
Soukromého detektiva Cormorana Strika osloví s prosbou o pomoc žena, jejíž matka před čtyřiceti lety zmizela za podivných okolností. I přes malou šanci na objasnění odloženého případu se Strike a jeho parťačka Robin Ellacottová pouštějí do vyšetřování.
detektivky
Ukázky

Neklidná krev

469 Kč
375 Kč
Jako veš v kožichu - 20%
(5x)
Nový případ svérázné učitelky Josefíny Divíšková a šarmantního komisaře Tvrdíka.
detektivky
Ukázky

Jako veš v kožichu

279 Kč
223 Kč
Kdo seje vítr - 20%
(1x)
Sebastian Bergman a jeho kolegové z kriminálky jsou zpátky na scéně!
detektivky
Ukázky

Kdo seje vítr

329 Kč
263 Kč
Smrt přichází na prohlídku - 20%
(4x)
Chamtivost, zrada a vražda v okouzlujících přímořských kulisách – úvodní díl nové švédské detektivní série v nestárnoucím a stále oblíbeném stylu klasické krimi Agathy Christie. Realitní agentka a populární moderátorka Jessie Andersonová je nalezena mrtvá v jednom z předváděných domů.
detektivky
Ukázky

Smrt přichází na prohlídku

279 Kč
223 Kč
Iluze - 20%
(5x)
Jediný způsob, jak ho dopadnout, je být o krok před ním. Když je nalezena kouzelnická bedna s tělem ženy probodaným meči, přizve si inspektorka Mina Dabiriová k podivnému případu konzultanta – známého mentalistu Vincenta Waldera.
detektivky
Ukázky

Iluze

424 Kč
339 Kč
Temnota - 20%
(2x)
Nová, mistrovská detektivka od pokračovatele Stiega Larssona! Hans Rekke je charismatický profesor s geniálním hudebním talentem a dokonalou pozorovací schopností. Z každého dostane, co potřebuje. Odhalí i ten nejskrytější motiv lidského jednání.
detektivky
Ukázky

Temnota

349 Kč
279 Kč
Vesnice - 20%
(7x)
V polích nedaleko obce Lipová jsou objeveny lidské ostatky. S největší pravděpodobností patří jednomu z pohřešovaných dětí, které zde během uplynulých let beze stopy zmizely.
detektivky
Ukázky

Vesnice

229 Kč
183 Kč
Morový testament - 30%
(5x)
Vražda italského studenta, který začal navštěvovat rétorickou školu Jindřicha z Isernie, je nepochopitelná. Neměl žádné peníze ani nepřátele a v Praze byl teprve tři týdny.
detektivky
Ukázky

Morový testament

199 Kč
139 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 359 položek
1 2 3 .. 36 > >>