Nejprodávanější tituly - květen 2022
neobyčejné osudy

... stačilo jen říct Jáchymov - 11%

Když přebíral v roce 2019 Miroslav Hampl Cenu Paměti národa, proběhl mu hlavou nejtěžší úsek jeho života, na který se snažil celou dobu zapomenout. Jáchymov, komunistický lágr, kam ho odsoudili k těžké dřině a ponižování.

neobyčejné osudy

... stačilo jen říct Jáchymov

223 Kč
198 Kč
Esterčini otcové - 11%
Dva otcové. Jedna dcera. Tajemství, které převrátí život všech naruby. Charlotte vyrůstá v rodině nacistického soudce Wilhelma Lange.
neobyčejné osudy

Esterčini otcové

359 Kč
319 Kč
Když má žena plán - 11%
(1x)
Matka úspěšného podnikatele Elona Muska, mezinárodně uznávaná supermodelka, sdílí příběhy a zkušenosti ze svého profesního i osobního života. Je to zároveň memoár i tipy do života, co se týče rodiny, kariéry, vztahů, zdraví a výživy.
neobyčejné osudy

Když má žena plán

358 Kč
318 Kč
Hovory s Pavlem Fischerem - 11%
(1x)
Rozhovor spisovatelky Aleny Ježkové a senátora Pavla Fischera, někdejších spolužáků z vysoké školy.
neobyčejné osudy

Hovory s Pavlem Fischerem

296 Kč
263 Kč
Švadleny z Osvětimi - 11%
Skutečný příběh žen, které šily šaty pro nacistickou smetánku. Na pozadí holokaustu, nacistického vykořisťování a módního průmyslu za války nabízí historička Lucy Adlington pohled na životy pětadvaceti převážně židovských vězeňkyň z Osvětimi.
neobyčejné osudy
Ukázky

Švadleny z Osvětimi

404 Kč
359 Kč
Věřil jsem v budoucnost - 11%
Závažná kniha memoárů významného sociálnědemokratického politika, exilového pracovníka a českého historika. Autor patřil k přátelům a spolupracovníkům Pavla Tigrida, byl významnou osobností novodobých českých dějin.
neobyčejné osudy

Věřil jsem v budoucnost

269 Kč
239 Kč
Anthropoid aneb zabili jsme Heydricha - 11%
(3x)
Komiksová kniha sleduje příběh parašutistů ze všech výsadků souvisejících s operací, která vedla k zabití Reinharda Heydricha, od jejich seskoku až po hrdinskou smrt.
neobyčejné osudy
Ukázky

Anthropoid aneb zabili jsme Heydricha

448 Kč
398 Kč
Mezi světy - 11%
(1x)
Pravidelně ji slýcháte z rozhlasu, její hlas je s vámi už desítky let, v autě na cestách, v kanceláři nebo třeba i ráno v koupelně. Do toho si občas odskočí na moderování v televizi nebo natáčí svá extrémní interview.
neobyčejné osudy

Mezi světy

476 Kč
423 Kč
Jan Žižka - 6%
(11x)

Velká Žižkova biografie z dílny respektovaného znalce husitské doby představuje táborského hejtmana v netradičním světle.

neobyčejné osudy
Ukázky

Jan Žižka

632 Kč
593 Kč
Hořím - 11%
(1x)
Rozhovory s lidmi, kteří pečují o staré a umírající v domovech seniorů, hospicech a nemocnicích. Pečovatelé, zdravotníci, ošetřovatelé, kteří vnímají svou profesi jako dar a lidskost a empatii jako její podstatu.
neobyčejné osudy

Hořím

395 Kč
351 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 213 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 22 > >>