Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
neobyčejné osudy

Specialista - 20%
(1x)

Upřímná a strhující zpověď člena elitní bojové jednotky Navy SEALs Robert O´Neill. Účastník 400 bojových misí, bývalý člen Navy SEALs a žijící legenda. Jeho memoáry, psané s brutální upřímností a doprovázené osobitým černým humorem, vás zavedou nejen do první frontové linie či týlu nepřítele.

neobyčejné osudy
Ukázky

Specialista

299 Kč
239 Kč
Pravomil Raichl - 20%
Pravomil Raichl se na začátku 2. světové války, při pokusu o překročení hranice Sovětského svazu, dostal do Gulagu, pak jako československý voják bojoval a došel z Buzuluku až do Československa.
neobyčejné osudy
Ukázky

Pravomil Raichl

199 Kč
159 Kč
Doba zkoušek a naděje - 20%
(3x)
Válečný deník katolického děkana Františka Wonky zachycuje život v západočeském městě Manětíně nedaleko Plzně, na hranicích protektorátu, v letech 1938 – 1945.
neobyčejné osudy
Ukázky

Doba zkoušek a naděje

119 Kč
95 Kč
Rudolf Weigl - Zachránce tisíců životů - 20%

RUDOLF WEIGL Přerovský rodák, který porazil smrtelnou nemoc i totalitní mašinérii Jméno Rudolfa Weigla, rodáka z moravského Přerova, je u nás v podstatě neznámé… trestuhodně neznámé. Weigl byl jedním z nejvýznamnějších evropských vědců minulého století.

neobyčejné osudy
Ukázky

Rudolf Weigl - Zachránce tisíců životů

319 Kč
255 Kč
Bez domova - 20%
Malála pochází z Pákistánu a poprvé vzbudila zájem veřejnosti v jedenácti letech, když začala psát pro BBC o životě pod nadvládou Tálibánu a o tom, jak její rodina bojuje za vzdělávání dívek.
neobyčejné osudy
Ukázky

Bez domova

209 Kč
167 Kč
Holka od Big Benu - 20%
Když hlavní hrdinka a autorka v jednom přijede poprvé do Anglie, vidí všechno idylicky. Nový začátek v nové zemi, spousta příležitostí, nová přátelství a flámování do noci, aniž by musela někomu nahlašovat, kam jde a kdy přijde.
neobyčejné osudy
Ukázky

Holka od Big Benu

199 Kč
159 Kč
Nevidím ani tmu
(3x)
Kde zůstaly ženy? napadlo Aleše Palána během příprav budoucího knižního projektu. Jeho protagonisty budou totiž bez výjimky samí muži, kteří zvolili útěk jako formu osvobození od okolního světa, aby si mohli stvořit ten vlastní. Copak ženy neutíkají?
neobyčejné osudy
Ukázky

Nevidím ani tmu

398 Kč
Philip Zimbardo - Paměti psychologa - 20%
Kniha přináší nejen unikátní, živě líčené, a přitom obsahově nabité paměti výrazné osobnosti světové psychologie, ale podává i široký vhled do dějin celého oboru ve 20. století.
neobyčejné osudy
Ukázky

Philip Zimbardo - Paměti psychologa

307 Kč
246 Kč
Rododendron - 20%
(8x)
Skutečný příběh matky, které lidská zášť a zloba podpořené totalitním režimem v Československu vyrvaly z náručí dvouletou dceru. Nebýt nevinné fotografie s rododendronem, nikdy by se znovu nesetkaly a vy byste tuto knihu nečetli. Projděte se spolu s nimi po molu života.
neobyčejné osudy
Ukázky

Rododendron

229 Kč
183 Kč
Sen o štěstí - 20%
Peggy Guggenheimová se pohybuje uprostřed pařížské bohémy a snaží se uskutečnit dávný sen – otevřít si vlastní galerii.
neobyčejné osudy
Ukázky

Sen o štěstí

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 50 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>