Nejprodávanější tituly - květen 2022
ostatní sporty

Jak na triatlon - 11%
Petr Vabroušek je přední světový triatlonista, který absolvoval 1575 závodů, z toho tři ultramany, přes dvě stovky dlouhých ironmanů, stovky půlželezňáků a dalších závodů, jako třeba maraton na obou pólech (v obou případech zvítězil).
ostatní sporty

Jak na triatlon

359 Kč
319 Kč
Běž a nepřestávej! Evangelium pohybu - 11%
Kniha významného českého ultramaratonce a zakladatele běžecké školy Miloše Škorpila a jeho kolegy Pavla Kosorina je určena nejen běžcům, ale i lidem, co chtějí s běháním začít.
ostatní sporty

Běž a nepřestávej! Evangelium pohybu

251 Kč
223 Kč
Osm kusů brokátu - 11%
Tajemství starého čínského cvičení Osm kusů brokátu odhaluje autorka jedinečným způsobem s důrazem na historické souvislosti a léčivou sílu tohoto cvičení.
ostatní sporty

Osm kusů brokátu

224 Kč
199 Kč
Pan trenér - 11%
Sportovci se bez nich neobejdou. Stávají často mírně opodál, ale právě oni bývají důležitým článkem na ceste ke sportovnímu úspěchu. Většinou sbírá slávu a bere medaili sportovec nebo tým, ale na ně zpravidla nezbyde. Trenéři.
ostatní sporty

Pan trenér

251 Kč
223 Kč
Skvosty československé fotbalové historie - 11%
Historie zápasů československé fotbalové reprezentace nejen ve faktech a číslech. Kniha obsahuje kompletní přehled všech sehraných zápasů naší reprezentace od roku 1945 do roku 1993.
ostatní sporty

Skvosty československé fotbalové historie

431 Kč
383 Kč
Alois Hudec – mistr kruhů - 51%
Při oslavách 150 let existence České obce sokolské sedminásobná olympijská vítězka ve sportovní gymnastice Věra Čáslavská prohlásila: Pro mě je naším největším sportovcem historie gymnasta Alois Hudec.
ostatní sporty

Alois Hudec – mistr kruhů

199 Kč
98 Kč
Box - 11%
Přehledný manuál pro začínající a kondiční boxery je zaměřen především na popis základních úderů a jejich nácvik. Informace jsou řazeny chronologicky tak, aby čtenář rychle nalez vše potřebné.
ostatní sporty

Box

170 Kč
151 Kč
Fit diář

Diář pro ženy, které to se svými cíli myslí skutečně vážně. "Jestliže plánuješ mít úspěšný život, začni plánováním svých dnů"

ostatní sporty

Fit diář

161 Kč
Hansonova metoda maratonu - 11%
(1x)
Nejúspěšnější titul v metodologii běžeckého tréninku posledních let konečně česky.
ostatní sporty

Hansonova metoda maratonu

269 Kč
239 Kč
Kondiční trénink pro bojové sporty - 20%
Publikace s názorným fotografickým popisem cviků podrobně pojednává o rozvoji obecné i specifické kondice při bojových sportech.
ostatní sporty
Ukázky

Kondiční trénink pro bojové sporty

195 Kč
156 Kč
Fotbalová mise

„Jasně, sem zkurvenej chuligán, a víš proč? Protože todle je moje práce, do prdele!”

ostatní sporty

Fotbalová mise

44 Kč
Lexikon mažoretky - 20%
Lexikon mažoretky seznámí čtenáře s problematikou tohoto sportu pomocí více jak sto čtyřiceti abecedně seřazených článků. Texty kapitol se opírají o dlouholeté zkušenosti s doprovodem mažoretky od prvních krůčků k prvnímu zápisu.
ostatní sporty
Ukázky

Lexikon mažoretky

59 Kč
47 Kč
Primal Blueprint - 20%
(2x)
Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby.
ostatní sporty
Ukázky

Primal Blueprint

269 Kč
215 Kč
14 míčů pro Bohemians aneb cesta z Vršovic do Austrálie a zpět - 11%
Beletristické zpracování slavné historie na podkladě autentických zpráv a deníkových záznamů svým humorem připomene Muže v ofsajdu a je doprovázeno množstvím dobových fotografií z archivu klubu Bohemians.
ostatní sporty

14 míčů pro Bohemians aneb cesta z Vršovic do Austrálie a zpět

268 Kč
238 Kč
Tréninkový deník mladého sportovce - 11%
Tréninkový deník je průvodcem sportovní přípravy každého úspěšného sportovce.
ostatní sporty

Tréninkový deník mladého sportovce

80 Kč
71 Kč
Jaroslav Hošek - Modrá legenda - 20%
Legenda československého, českého i evropského autokrosu Jaroslav Hošek je zcela mimořádným zjevem mezi motoristickými sportovci, ve věku 66 let stále patří mezi špičku.
ostatní sporty
Ukázky

Jaroslav Hošek - Modrá legenda

220 Kč
176 Kč
Na kole ke hvězdám - 11%
V knize se dozvíte, co Ebicykl vlastně znamená. Ve zkratce jde o světově ojedinělé propojení astronomie s cykloturistikou.
ostatní sporty

Na kole ke hvězdám

314 Kč
279 Kč
Karatedó - Má životní cesta - 11%
Správné pochopení karate a jeho správné použití je karatedó. Ten, kdo opravdu trénuje toto dó a skutečně chápe karatedó, se nikdy nenechá snadno vtáhnout do boje.
ostatní sporty

Karatedó - Má životní cesta

80 Kč
71 Kč
Sportovní trénink - 14%
Kniha je určena širší trenérské veřejnosti, trenérům různých kvalifikačních úrovní, studentům tělovýchovných oborů a dalším zájemcům z řad odborné veřejnosti. Měla by sloužit jako úvod do jejich celoživotního studia této velmi rozsáhlé vědy.
ostatní sporty

Sportovní trénink

213 Kč
183 Kč
Atletická příprava - 20%
Kniha je určena především začínajícím trenérům, učitelům ZŠ a všem, kteří chtějí začít s atletickým tréninkem. Autor se zaměřuje především na základní informace potřebné k vedení dětí od mladšího školního věku po dorost.
ostatní sporty
Ukázky

Atletická příprava

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 63 položek
<< < 1 2 3 4 > >>