Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
romány

Prolhané městečko - 20%
(1x)
Severní Karolína, 2018: Život Morgan Christopherové je vzhůru nohama. Když na sebe vezme vinu za zločin, který nespáchala, ocitne se na tři roky v nápravném zařízení.
romány
Ukázky

Prolhané městečko

279 Kč
223 Kč
Saudade
(2x)
Román odehrávající se na divokém pobřeží Atlantiku přináší čtyři různé pohledy na tajemné Portugalsko. Středoškolačka Magdaléna se účastní výměnného studijního pobytu v Portu a objevuje svět surfařů a nikdy nekončící zábavy.
romány
Ukázky

Saudade

249 Kč
Sběratelka sirotků - 20%
(4x)
Zatímco svět oslavuje konec Velké války, blíží se další hrozba – španělská chřipka. Nová hrůza dolehne i na Filadelfii, kde žije třináctiletá německá imigrantka Pia, jejíž otec narukoval do americké armády, ale stále se ještě nevrátil domů.
romány
Ukázky

Sběratelka sirotků

249 Kč
199 Kč
Tchyně - 20%
(2x)
Lucy svou tchyni poznala před pěti lety. Ačkoli se k ní Diana tehdy chovala přátelsky a zdvořile, Lucy okamžitě poznala, že nesplňuje její představy. I přesto se jí snažila vždycky zavděčit. Teď se našlo Dianino tělo a vedle něj dopis na rozloučenou.
romány
Ukázky

Tchyně

209 Kč
167 Kč
Zatracená svatozář - 20%
(3x)

Není snadné zachránit život někomu, kdo před vámi neustále utíká… Možná se ptáte, proč mávám ve vzduchu nafukovacím penisem a vřískám z plných plic.

romány
Ukázky

Zatracená svatozář

259 Kč
207 Kč
Pláž v Chorvatsku - 20%
(5x)
Odplujte do krásného Chorvatska za letním sluncem, třpytivě tyrkysovým mořem a romantickým příběhem, který nedokážete odložit, dokud ho nedočtete!
romány
Ukázky

Pláž v Chorvatsku

339 Kč
271 Kč
Sicilští lvi - 20%
(3x)
Velkolepý i niterný příběh o cestě k bohatství a moci jedné z nejbohatších italských rodin.
romány
Ukázky

Sicilští lvi

339 Kč
271 Kč
Cukrárna v Paříži - 20%
(5x)
Kdysi vyhlášená pařížská Cukrárna C se brzy zavře, ještě zbývá poslední cukrářský kurz.
romány
Ukázky

Cukrárna v Paříži

339 Kč
271 Kč
Hodinky od Ašera - 20%
(4x)
Co trápí dnešní třicátníky? Přemíra stresu, pocit osamění, nebo jen to, že si nemohou dovolit hodinky Hublot? Karla a Helenu spojí jedno letní odpoledne náhoda.
romány
Ukázky

Hodinky od Ašera

149 Kč
119 Kč
Božský hráč - 20%
(1x)
Završení trilogie s panem Božským. Jediný muž, kterého si můžete vzít do postele, aniž by to tomu vašemu vadilo. Právě naopak. Maximálně uspokojivé čtení, které vašemu partnerovi usnadní práci.
romány
Ukázky

Božský hráč

198 Kč
158 Kč
Cesta do blikajícího pekla - 20%
(1x)
Na první pohled pracovitá úřednice a vzorná matka. A na ten druhý? Román s autobiografickými prvky o ženě, která propadla závislosti na automatech.
romány
Ukázky

Cesta do blikajícího pekla

229 Kč
183 Kč
Cizinka - 20%
Dcera dvou hluchých rodičů prožívá divoké, ale křehké dětství v živelné italské čtvrti v New Yorku. Když je jí šest let, rodiče se rozejdou a matka ji vytrhne z domáckého prostředí a přestěhuje se s ní do malého městečka na italském venkově.
romány
Ukázky

Cizinka

249 Kč
199 Kč
Emma - 20%
(1x)

Vrcholné dílo geniální Jane Austenové.  Ač okouzlující, bohatá a chytrá Emma Woodhousová nemá manžela, myslí si, že má mimořádný talent dávat páry dohromady a pak sledovat jejich šťastná manželství.

romány
Ukázky

Emma

249 Kč
199 Kč
Hodná sestra - 20%
(1x)
Fern Castleová pracuje v místní knihovně. Tři večery v týdnu pravidelně večeří se svým dvojčetem Rose, která je jí celý život oporou a rádcem. Fern je ze sester ta uzavřenější. Vyhýbá se davům, jasným světlům a hlasitým zvukům.
romány
Ukázky

Hodná sestra

249 Kč
199 Kč
Jedna z pěti
(1x)
Může být něco horšího než se na oslavě svých čtyřicátin dozvědět, že váš manžel má milenku? Může. Edita se o tom přesvědčí, když zjistí, že dotyčnou musí být jedna z jejích nejlepších kamarádek.
romány
Ukázky

Jedna z pěti

199 Kč
Můj policista - 20%
(1x)
50. léta, Brighton. Tom učí Marion plavat, jemně ji ve vodě nadnáší ve stínu slavného městského mola a ona se do něho při tom zamiluje. Je přesvědčená, že pro fungování jejich vztahu to bude stačit.
romány
Ukázky

Můj policista

279 Kč
223 Kč
Nebe mé lásky - 20%
Tři sestry, které se neznají, mají podle závěti svého otce spolu strávit celý rok na ranči, jinak by o značné dědictví přišly. Na samotě a jen ve společnosti dělníků se pokouší sžít světácká Tess, plachá Lily a praktická Willa.
romány
Ukázky

Nebe mé lásky

259 Kč
207 Kč
Něžná je noc - 20%
Něžná je noc, Fitzgeraldův fascinující psychologický román o úskalí lásky a sebelásky, patří k vrcholům světové literatury. Dějově bohaté, čtivě a zábavně napsané dílo zalidněné pronikavě vykreslenými postavami vyniká zároveň jako hluboká sonda do nejzazších končin individuální lidské existence.
romány
Ukázky

Něžná je noc

209 Kč
167 Kč
Northangerské opatství - 20%
(2x)
Módní lázeňské město před dvěma sty lety: sem si jezdili angličtí otcové léčit v horkých pramenech klouby stižené dnou a spolu s manželkami uvádět dcery do společnosti s cílem upoutat zájem vyhlédnutých ženichů...
romány
Ukázky

Northangerské opatství

249 Kč
199 Kč
Tajemství Malinové hůrky - 20%
(5x)
Lola, zvaná Lů, je chytrá, trochu ztřeštěná dívka na prahu dospělosti, žijící v bohaté čtvrti v Bostonu. Její babička, baronka Elizabeth, vnučce na sklonku svého života vypráví o krátkém románku, který prožila ještě před sňatkem z rozumu...
romány
Ukázky

Tajemství Malinové hůrky

200 Kč
160 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 108 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>