Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - květen 2022
komiksy

Zabiják démonů 6: Soud Pilířů - 11%
Tandžiróovi se sice podařilo porazit pavoučího démona, hned nato se ale musí potýkat se Šinobu Kočó, která se obrátila proti Nezuko. Oba sourozenci nakonec skončí u výslechu přede všemi Pilíři v hlavním sídle protidémonských jednotek.
komiksy

Zabiják démonů 6: Soud Pilířů

224 Kč
199 Kč
Conan z Cimmerie - Svazek III. - 11%
Třetí svazek úspěšných francouzských adaptací děl R. E. Howarda přináší povídky Rudé hřeby, Lidé černého kruhu a Zamboulské stíny, tedy vesměs povídek dýchajících tropickým dusnem a zasazených do exotických východních končin Howardova světa.
komiksy
Ukázky

Conan z Cimmerie - Svazek III.

538 Kč
478 Kč
Nicky & Věra - 11%
(2x)
Nová kniha Petra Síse vypráví skutečný příběh o holocaustu, který by neměl být zapomenut. Mladý Angličan Nicholas „Nicky“ Winton se v roce 1939 podílel na záchraně dětí a jejich převozu vlaky z Prahy do Londýna.
komiksy
Ukázky

Nicky & Věra

356 Kč
316 Kč
Trilogie Nikopol - 11%
(2x)
Nikopol je slavná řada tří sci-fi grafických románů napsaných v letech 1980 až 1992. Příběh se odehraje již brzy, Enki Bilal, francouzský kreslíř s jugoslávskými (i českými) kořeny, jej zasadil do Paříže roku 2023.
komiksy
Ukázky

Trilogie Nikopol

538 Kč
478 Kč
Rychlé šípy a jejich úžasná nová dobrodružství - 11%
(2x)
Publikace vychází u příležitosti 80. výročí vzniku slavného komiksu o Rychlých šípech.
komiksy
Ukázky

Rychlé šípy a jejich úžasná nová dobrodružství

449 Kč
399 Kč
Bambilion životů košišty Pusheen - 11%
(1x)
V této sbírce najdete Pusheen v jejích nejrozkošnějších podobách: od klasické šedé mourovaté, kterou znáte a milujete, až po její jednorožčí, dračí, mimozemská, dinosauří, či dokonce psí alter ega.
komiksy
Ukázky

Bambilion životů košišty Pusheen

242 Kč
215 Kč
Slečna Baudelairová - 11%
(1x)
I dvě stě let po svém narození zůstává Charles Baudelaire jedním z nejčtenějších a nejobdivovanějších básníků. V Yslairově komiksu se ovšem na jeho život díváme optikou Jeanne Duvalové, té, kterou miloval i nenáviděl nejvíc.
komiksy
Ukázky

Slečna Baudelairová

493 Kč
438 Kč
Bomba - 11%
(3x)
Neuvěřitelný, ale pravdivý příběh nejstrašnější zbraně, jaká kdy vznikla. 6. srpna 1945 zničila atomová bomba Hirošimu. A celý svět zděšeně zjistil, že už existuje první zbraň hromadného ničení. Ale jak vznikala a kdo za jejím zrodem stál?
komiksy

Bomba

538 Kč
478 Kč
Dracula - 11%
(3x)

Bessův Dracula, věrný v tématu a atmosféře doby, umně zeštíhlený k lepší plynulosti děje a k lepšímu využití vizuálních možností příběhu, ale hlavně opatřený kresbou, která bere dech.

komiksy
Ukázky

Dracula

619 Kč
550 Kč
My Hero Academia - Moje hrdinská akademie 8 - 11%
Začala praktická část zkoušek – souboj ve dvojicích proti učitelům z Júei! Deku to nebude mít snadné, protože je v týmu s Todorokim. Tak jako tak se ale pokusí zkouškou projít!
komiksy

My Hero Academia - Moje hrdinská akademie 8

224 Kč
199 Kč
Sweet Tooth - Mlsoun 1 - 11%
(1x)
Chlapec a hromotluk. Před sedmi lety se jako lesní požár rozšířila nákaza a zabila miliardy lidí. Jediné děti, které se od té doby rodí, patří k nové rase hybridů člověka a zvířat.
komiksy

Sweet Tooth - Mlsoun 1

854 Kč
759 Kč
Z pekla - 11%
Troufnete si pohlédnout na viktoriánskou Anglii… očima Jacka Rozparovače? Milovníkům teorií spiknutí nabízíme mistrně propracovanou lahůdku kombinující historický román s literaturou faktu a mystikou.
komiksy

Z pekla

899 Kč
799 Kč
Conan z Cimmerie - Svazek II. - 11%
Barbar Conan je zpět! Po velkém úspěchu prvních tří komiksových adaptací slavných povídek R. E. Howarda z francouzské provenience vychází druhý svazek Conana z Cimmerie.
komiksy
Ukázky

Conan z Cimmerie - Svazek II.

538 Kč
478 Kč
Papež ukrutný - Limitovaná edice - 11%
Je srpen roku 1503 a umírá papež Alexandr VI., vlastním jménem Rodrigo Borgia. To je ta pravá chvíle pro zapřisáhlé nepřátele Borgiů, rod della Rovere, aby se intrikami a sliby, jež nehodlají dodržet, pokusili papežský stolec obsadit sami.
komiksy

Papež ukrutný - Limitovaná edice

718 Kč
638 Kč
Zatím dobrý - 13%
(1x)
Je to největší příběh studené války. Pětice mladíků s pistolemi se postavila po zuby ozbrojené dvacetitisícové armádě východoněmecké Volkspolizei a prostřílela se do svobodného Západního Berlína. Příběh bratří Mašínů a jejich rodiny vyprávěl spisovat
komiksy
Ukázky

Zatím dobrý

398 Kč
348 Kč
Anča a Pepík 3.
(1x)
Když v roce 1989 vznikaly první příběhy myšek Anči a Pepíka, jistě málokdo předpokládal, že i po více než čtvrtstoletí se bude jednat o kultovní bestseller, který na české komiksové scéně téměř nenachází obdoby.
komiksy

Anča a Pepík 3.

341 Kč
Anča a Pepík 4.

Již čtvrté pokračování sebraných příběhů královny českého komiksu Lucie Lomové.

Vydejme se znovu do báječného myšího světa, plného příběhů se šťastným koncem!

komiksy

Anča a Pepík 4.

341 Kč
Sám v muzeu a výpravy strojem času
Když pan vrátný zavře muzeum a vydá se na obhlídku, začnou se dít věci!
komiksy

Sám v muzeu a výpravy strojem času

89 Kč
Stopa legionáře II. - 6%
(1x)
Na komiksovou knihu Stopa legionáře, která mapuje historii československých legií za první světové války, navazujeme volným pokračováním s podtitulem Osudy. Najdete v ní osudy dvaceti známých legionářů, které jsou vždy popsány ve stručném životopisu.
komiksy
Ukázky

Stopa legionáře II.

338 Kč
318 Kč
Naruto 1: Naruto Uzumaki - 11%
(2x)
Stát se nejlepším nindžou na světě není věc snadná, dokonce ani když nejste obecně zatracovaný outsider, který má v sobě zapečetěného devítiocasého démona, jenž kdysi málem srovnal se zemí celou nindžovskou vesnici.
komiksy

Naruto 1: Naruto Uzumaki

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 421 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 22 > >>