Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
sci-fi

Zákon genu
Vypravíte se do vesmíru, setkáte s mimozemšťany, budete cestovat časem, budete se smát, bát i hloubat nad tím, co nás ještě v oblasti genetiky možná čeká a nemine, protože věda a fantastika patří neodmyslitelně k sobě.
sci-fi
Ukázky

Zákon genu

329 Kč
0 Tu, svazek druhý
(5x)
0 TU je historickým životopisem pojednávajícím o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby.
sci-fi
Ukázky

0 Tu, svazek druhý

298 Kč
Bez šance
(3x)
Fascinují a temná dystopie ze světa, kde společnost zavedla nový zákon: Každé dítě má právo na život od chvíle početí až do věku třinácti let. Mezi třinácti a osmnácti je ale na rodičích, jestli ho vychovají až do dospělosti, anebo ho pošlou… rozpojit.
sci-fi
Ukázky

Bez šance

209 Kč
Obrněni pohrdáním
(4x)
Plukovník komisař Ibram Gaunt bojoval rok jako člen podzemního odporu na planetě Gereon ovládané nepřítelem. Když ji opustil, slíbil, že se vrátí s jednotkami Impéria a osvobodí občany Gereonu od jejich utiskovatelů.
sci-fi
Ukázky

Obrněni pohrdáním

149 Kč
Prach
Kultovní román Silo čtenářům představil fascinující a propracovaný postapokalyptický svět podzemních základen. Turnus vylíčil, co stálo u zrodu tohoto světa.
sci-fi
Ukázky

Prach

279 Kč
Spasitel Duny
(2x)
Paul Atreides, zvaný teď převážně Muad'dib, je absolutním pánem světa – a zároveň obětí své vlastní předzvěstné schopnosti, která z něj v očích jeho poddaných udělala boha.
sci-fi
Ukázky

Spasitel Duny

229 Kč
Star Wars - Thrawn

Válečník nehledá způsob, jak zlé věci pochopit nebo se s nimi smířit. Hledá pouze způsob, jak je zničit. Thrawn je zachráněn imperiálními vojáky ze svého vyhnanství a jeho vynalézavost a schopnosti rychle zaujmou pozornost císaře Palpatina. Na svých misích ničí pašeráky, chytá do pastí špiony a poráží piráty.

sci-fi
Ukázky

Star Wars - Thrawn

279 Kč
Voják
(2x)
Ve vzdáleném koutě vesmíru, na samotné hranici mezi lidskými državami Řádu a královstvím krabovitých pradorů, se nachází bezprostřední hrozba veškerému inteligentnímu životu...
sci-fi
Ukázky

Voják

179 Kč
Tiamatin hněv
(1x)
Třináct set bran otevřelo lidem hvězdné soustavy v celém vesmíru. Zatímco lidstvo buduje na troskách mimozemské civilizace vlastní mezihvězdnou říši, objevují se nové záhady a hrozby.
sci-fi
Ukázky

Tiamatin hněv

199 Kč
Maxim Kammerer
(1x)
22. století… Lidská rasa je na vrcholu svých sil. Války, nemoci, tmářství – to všechno zůstalo v dávné minulosti.
sci-fi
Ukázky

Maxim Kammerer

299 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 138 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 14 > >>