Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
detektivky

Čistí - 20%
(2x)

Detektivní příběh Janka Kroupy, investigativního novináře a scenáristy, ale také vnuka české královny detektivek Hany Proškové. Nelichotivý vhled do zákulisí české politiky, rovněž ovšem do fungování českého vězeňství, soudnictví, policie, podnikatelské sféry… Aneb co všechno může prozradit ztracený diář jednoho významného straníka.

detektivky
Ukázky

Čistí

209 Kč
167 Kč
Druhá sestra - 20%
Když je spoluzakladatelka populární internetové seznamky nalezena mrtvá, podezření padá na její sestru.
detektivky
Ukázky

Druhá sestra

339 Kč
271 Kč
Zlodějka příběhů - 20%
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

detektivky
Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
223 Kč
Hřebec a Kráska - 20%
Populární žurnalista a spisovatel Josef Klíma přichází s novými kriminálními příběhy atraktivní vyšetřovatelky Kláry Radové. V centru dění je oddělení vražd v čele s jeho šéfem Sloupem a další dva případy, pojmenované Hřebec a Kráska.
detektivky
Ukázky

Hřebec a Kráska

229 Kč
183 Kč
Anděl v podsvětí - 20%
(2x)
V Praze zuří mor a císař Rudolf II. se s celým dvorem přestěhoval do Plzně. Pověst tohoto mravopočestného, panovníkovi oddaného města však ohrožuje série zločinů.
detektivky
Ukázky

Anděl v podsvětí

298 Kč
238 Kč
Slyšet jeleny zpívat - 20%
(14x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
detektivky
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

248 Kč
198 Kč
Celá pravda - 20%
(3x)
Ona dává všanc svoji kariéru, on může přijít o všechno. A přesto jeden z nich lže.
detektivky
Ukázky

Celá pravda

279 Kč
223 Kč
Hadí oči - 20%
(1x)
Další sériový vrah. Nina Guerrerová je opět v ohrožení. Má obětovat život pro ty, na nichž jí záleží?
detektivky
Ukázky

Hadí oči

382 Kč
306 Kč
Bretaňský příboj - 20%
(2x)
Druhý případ komisaře Dupina z letní Bretaně okořeněný humorem, venkovským koloritem a místními kulinářskými specialitami. Deset námořních mil od Concarneau: Legendami opředené souostroví Glénan působí svými bílými písečnými plážemi a křišťálově průzračnou vodou jako karibský ráj...
detektivky
Ukázky

Bretaňský příboj

209 Kč
167 Kč
Zákon neviny - 20%
(3x)
Michael Haller čelí závažnému obvinění: je podezřelý z vraždy svého bývalého klienta. Případ je přidělen soudci, který Hallera nemá příliš v lásce, protože se v minulosti úspěšně odvolal proti jeho rozsudkům...
detektivky
Ukázky

Zákon neviny

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 359 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 36 > >>