Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
děti a mládež

Sůl moře - 20%
(3x)

Zima roku 1945. Čtyři mladí lidé. Čtyři tajemství. Druhá světová válka chýlí ke konci, poblíž Východního Pruska se tisíce uprchlíků vydalo na pouť za svobodou a většina z nich má co skrývat.

děti a mládež
Ukázky

Sůl moře

259 Kč
207 Kč
Aurora plane - 20%

Bez boje se nevzdají... doufejme! Druhý díl série Aurora od autorů Illuminae. Začněme špatnými zprávami: prastaré zlo bylo probuzeno. Dobré zprávy? Jednotka 312 je připravena všechny spasit. Snad. Jen nejdřív musí vyřešit pár drobností.

děti a mládež
Ukázky

Aurora plane

279 Kč
223 Kč
Čarodějka a Zlatý elixír - 20%
Vítejte v dobrodružném světě malostranských čarodějek, které si dokážou poradit i v těch nejsložitějších situacích.
děti a mládež
Ukázky

Čarodějka a Zlatý elixír

249 Kč
199 Kč
Dcera zimy - 20%
(2x)

Věčný život jako prokletí. Moderní fantasy, ve které ožívají slovanští bohové i bestie. Moranu a její sestru Vesnu černá magie navždy uvěznila ve světě živých. Před Moraninou krutostí se smrtelníci třesou, ale ona jen touží zachránit laskavou Vesnu, uvrženou do nekončícího koloběhu znovuzrození.

děti a mládež
Ukázky

Dcera zimy

209 Kč
167 Kč
Enola Holmesová - Případ levoruké dámy - 20%

Druhý díl napínavé série pro všechny mladé milovníky detektivek a viktoriánské Anglie Enola se stále skrývá před svým bratrem – slavným detektivem Sherlockem Holmesem. Když ale objeví tajnou skrýš plnou brilantních kreseb, vyrazí po stopě jejich autorky, mladé lady Cecily, která beze stopy zmizela ze své ložnice.

děti a mládež
Ukázky

Enola Holmesová - Případ levoruké dámy

199 Kč
159 Kč
Hraju, abych žil 6 – Válka - 20%

Bitva o Velechrám jde do finále! 6. díl jedné z nejúspěšnějších sérií žánru LitRPG. Magické plameny běsní, ocelové čepele se taví, bohové se mezi sebou perou. Bitva o Velechrám jde do finále. Příšery z Jiného světa pronikají přes hranici mezi realitami a prolévají krev v ulicích měst na planetě Zemi.

děti a mládež
Ukázky

Hraju, abych žil 6 – Válka

269 Kč
215 Kč
Korea - 20%
Co všechno se musí stát, aby se naplnila před dávnými věky vyřčená věštba? A má člověk vůbec možnost ji ovlivnit? Zejména když ví, že na jejím splnění závisí něčí život, ale tím, že o ní promluví, riskuje ten svůj?
děti a mládež
Ukázky

Korea

169 Kč
135 Kč
Kouzla rodu Thornů - 20%
(6x)
Elisabeth vyrůstala v jedné z austermérských veleknihoven. Od malička procházela kolem grimoárů – kouzelných knih, které šeptají na policích a chřestí železnými řetězy, jež jim brání v úniku.
děti a mládež
Ukázky

Kouzla rodu Thornů

299 Kč
239 Kč
Prázdné sliby - 20%
(3x)

Ukrást někomu srdce je ten nejlákavější zločin. První díl vílí fantasy romance. Brie víly nenávidí a odmítá s nimi mít cokoli společného, i kdyby to mělo znamenat, že bude hladovět a žít na ulici. Ale když je její sestra prodána sadistickému králi Temného dvora, aby tak splatila dluh, udělá Brie cokoli, aby ji získala zpátky.

děti a mládež
Ukázky

Prázdné sliby

279 Kč
223 Kč
Železniční nehody - 20%
(1x)

Seznamte se s historií železničních nehod a poznejte, jak ovlivnily vývoj řízení a zabezpečení železnice.  Tato jedinečná publikace mapuje železniční nehody u nás i ve světě a popisuje vývoj systémů řízení a zabezpečení železnice od roku 1825 až do současnosti.

děti a mládež
Ukázky

Železniční nehody

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 152 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 16 > >>