Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
humor

Italské jednohubky - 20%
(2x)
Vlídné a humorné postřehy ze života domorodců z podhůří italských Dolomit očima české Marty. Proč jsou italští staříci stále frajeři a jejich osmdesátileté manželky upravené šťabajzny? Proč nosí Ital malou peněženku?
humor
Ukázky

Italské jednohubky

199 Kč
159 Kč
Pekárna plná života - 20%
(2x)
Pekárna plná života je pokračováním vřelého rodinného příběhu, odvíjejícího se v kulisách malebného městečka Halleholm, v němž se tradice a staré křivdy setkávají s moderní romancí a intrikami.
humor
Ukázky

Pekárna plná života

339 Kč
271 Kč
Tanec mezi vejci aneb můj život s inženýrem - 20%
Když žijete s inženýrem, který přepočítává broskve na kilowatthodiny, a vaše švagrová je lékařka, co si z dovolené na památku klidně přiveze zahradní altán o rozměrech průměrné chaty, tak občas prostě musíte napsat knihu.
humor
Ukázky

Tanec mezi vejci aneb můj život s inženýrem

229 Kč
183 Kč
Čajovna v Tokiu - 20%
(8x)
Fiona je vášnivá fotografka a už dlouho se touží podívat do Japonska.
humor
Ukázky

Čajovna v Tokiu

339 Kč
271 Kč
Deníček moderního fotra - 20%
(3x)
Když se měl Dominiku Landsman stát poprvé otcem, rozhodl se, že si založí blog, na němž by pravdivě – a toto slovo zdůrazněme! – popisoval strasti a slasti „obyčejného“ chlápka odvedle, jemuž se právě narodil syn.
humor
Ukázky

Deníček moderního fotra

209 Kč
167 Kč
Do hrobu si to nevemu - 20%
(2x)

Glosy a vzpomínky Karla Šípa, které vás zasáhnou přímo do bránice Vážený a milý čtenáři. Oceňuji tvůj vkus, protože tě zaujala tato knížka. Asi bys rád věděl, co uvnitř najdeš. Takhle. V běhu času se mi sejdou nápady, úvahy i zasuté vzpomínky, o které se chci podělit.

humor
Ukázky

Do hrobu si to nevemu

209 Kč
167 Kč
Karanténa s moderním fotrem - 20%
(1x)
Moderní fotr, Čeněk a Nataša v karanténě!To si takhle jednoho prosluněného odpoledne dá někdo v Číně na stojáka u stánku netopýra na loupačku a za pár měsíců, na opačné straně zeměkoule, jste vy zavření doma, protože venku číhá smrt, šijete roušky a krotíte vášně hyperaktivního školáka...
humor
Ukázky

Karanténa s moderním fotrem

209 Kč
167 Kč
Když se vosy vyrojí - 20%
(2x)
SLEČNA MARPLOVÁ PO ČESKU? MLADÁ. SVÉRÁZNÁ. UČITELKA. Jakmile se svérázná učitelka Josefína Divíšková rozhodne uspořádat letní výtvarný kurz na statku pod zříceninou hradu Krákorec, nečeká, že by se mohlo přihodit něco vážnějšího než dva týdny nudy zpestřené nanejvýš hašteřením důchodců bez jakéhokoli talentu.
humor
Ukázky

Když se vosy vyrojí

279 Kč
223 Kč
Prdelky - 20%
Čekáte další erotickou divočinu z pera Jany Javorské? A co když si z vás autorka jen dělá PRDELKY? Ať tak či onak, nudit se nebudete.
humor
Ukázky

Prdelky

69 Kč
55 Kč
Zůstane to v rodině - 20%

Dokonalost je vadná, originalita dědičná. Od autora hitu Dělám si to sám. Martin je nejdražší člen rodiny. Nikoli nejoblíbenější, prostě hodně stojí. Není divu, že mu z finančního polštáře zbyl jen povlak. Měl zrovna nečekané výdaje, ostatně jako každý měsíc. Už několik let.

humor
Ukázky

Zůstane to v rodině

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 109 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>