Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
cestopisy

Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
cestopisy
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
Moje Pacifická hřebenovka - 20%
(2x)
Na Pacifickou hřebenovku se ročně vydá 3000 lidí, ale dokončí ji jen 180 z nich. Monika patří mezi ně. A to byla ještě před nedávnem bledou pacientkou s vážnými zdravotními potíži a psychickými problémy. Přesto se rozhodla změnit život a splnit si sen – projít pěšky celou Ameriku. Postavila se nemoci, poušti, omrzlinám, medvědům i pumám, které potkávala, když putovala sama divočinou. Pacifická hřebenovka ji tvrdě zkoušela. Naučila ji ale nevzdávat se.
cestopisy
Ukázky

Moje Pacifická hřebenovka

249 Kč
199 Kč
Třicet let na zlatém severu - 20%
Neotřelé vyprávění českého polárníka, který líčí svoji neuvěřitelnou cestu na sever. Poznal řadu různých krajů a lidí s roztodivnými zvyky. Setkával se se zlatokopy, zkoušel žít s Eskymáky, zakoupil loď i psí spřežení.
cestopisy
Ukázky

Třicet let na zlatém severu

229 Kč
183 Kč
Zanzibar aneb První světový průvodce Haliny Pawlowské - 20%
(1x)
Knižní podoba cestopisných reportáží, které byly vysílány před několika lety v České televizi a sloupků v časopise Šťastný Jim. Knížka Haliny Pawlowské není průvodcem v pravém slova smyslu, není to cestovatelský deník. Nabízí vám své vzpomínky, střípky svých poznatků, fakta, která pro ni byla nová, a taky místa, která by se vám mohla zalíbit.
cestopisy
Ukázky

Zanzibar aneb První světový průvodce Haliny Pawlowské

199 Kč
159 Kč
Plavby „sebevrahů“ - 20%
Kniha Plavby „sebevrahů“ je poutavou rekapitulací plaveb Thora Heyerdahla, Erika de Bisschopa, Williama Willise a především Eduarda Ingriše. Soubor velikosti 25.8Mb.
cestopisy
Ukázky

Plavby „sebevrahů“

189 Kč
151 Kč
Třetí dekáda - 21%
(1x)
Při putování po Balkáně, střední Evropě a Pobaltí autor opakovaně naráží na hranice dvou sousedních mocenských bloků – tápající Evropské unie a sílícího Ruska.
cestopisy
Ukázky

Třetí dekáda

78 Kč
62 Kč
Hrdinové Ledového moře - 20%
(2x)
Třetí díl dobrodružných vzpomínek legendárního polárníka Jana Welzla.
cestopisy
Ukázky

Hrdinové Ledového moře

98 Kč
78 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 37 položek
<< < 1 2 3 4