Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
sci-fi a fantasy

Hraju, abych žil 5 – Bitva - 20%
Území ruského klastru se otřásá pod nohama pochodujících vojsk. Rozhněvaní bohové zachmuřeně shlíží z nebes. Sítě tajných služeb se do sebe zaklínily jako smečky psů v zuřivé rvačce. Statisíce rozumných bytostí se vesele řežou navzájem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraju, abych žil 5 – Bitva

249 Kč
199 Kč
Hraničářův učeň 15 - Ztracený princ - 20%
(2x)
ZTRACENÝ PRINC JE PATNÁCTOU KNIHOU O HRANIČÁŘI WILLOVI A JEHO PŘÁTELÍCH. Will Dohoda a jeho učeňka Maddie dostanou naléhavé pozvání na hrad Araluen. Tam se dozvědí překvapivou novinu: galický princ zmizel a galický král požádal o pomoc.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraničářův učeň 15 - Ztracený princ

259 Kč
207 Kč
Laskavý jed - 20%
(2x)

První díl napínavé fantasy série ve stylu knih Holly Blackové Zahru sní o tom, že opustí rodnou Ateru a zažije dobrodružství, která zná jen z příběhů. Je však pouhá Zaříkávačka, takže její místo je ve stájích, kde pečuje o koně a dobytek.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Laskavý jed

249 Kč
199 Kč
Malamandr - 20%
(3x)

První část úžasné trilogie (nejen) o bájné mořské obludě. Herbert Citrón, zaměstnanec oddělení ztrát a nálezů v hotelu Grand Nautilus, dobře ví, že vrátit ztracené věci jejich skutečným majitelům není jednoduché – zvlášť když se neztratí nějaká věc, ale holčička.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Malamandr

209 Kč
167 Kč
Mýtonoši - 20%
(3x)

Magie artušovských legend ožívá v urban fantasy hitu z americké univerzity! Šestnáctiletá Bree hledá po smrtelné autonehodě své matky únik před bolestí. Rezidenční program na Severokarolinské univerzitě vypadá jako skvělé útočiště...

sci-fi a fantasy
Ukázky

Mýtonoši

279 Kč
223 Kč
Ostrov kočky Šré - 20%
(4x)
Představte si, že se omylem ocitnete na neznámé planetě s jediným ostrovem, kde se dějí zvláštní věci. Utíká vám čaj z bucláčku, kolem vás létají skleněná vejce, v moři plavou ryby s kovovými šupinami a vodopád teče obráceně.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ostrov kočky Šré

99 Kč
79 Kč
Spící město - 20%
Co kdybyste jednoho rána zjistili, že vaši rodiče nejsou k probuzení? Přesně tak začíná napínavý příběh Spícího města.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Spící město

239 Kč
191 Kč
Star Wars - Ahsoka - 20%
(2x)

Myslela si, že její válka je dobojována. Ale nový boj právě začíná… Ahsoka Tano, kdysi loajální Jedi a učednice Anakina Skywalkera, chtěla původně strávit zbytek života službou v řádu Jedi. Ale když byla krutě zrazena, opustila řád a vydala se vlastní cestou.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Star Wars - Ahsoka

229 Kč
183 Kč
Star Wars - Thrawn Ascendence: Chaos na vzestupu - 20%

Úvodní kniha nové trilogie Star Wars o tajemném národu Chissů Za hranicí galaxie se rozkládají Neznámé oblasti: nezmapované a plné skrytých tajemství a nebezpečí. V jejich vířícím Chaosu se nachází Ascendence, domov záhadných Chissů.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Star Wars - Thrawn Ascendence: Chaos na vzestupu

319 Kč
255 Kč
Star Wars - Thrawn. Spojenectví - 20%

Thrawn musí čelit své budoucnosti. Vader zase své minulosti. Na Batuu, hraničním světě Neznámých oblastí, zapouští kořeny hrozba Impériu. Existuje zatím jen v náznacích, císař Palpatine však přesto pověří jejím prošetřením své nejschopnější zástupce: nemilosrdného vykonavatele lorda Dartha Vadera a brilantního stratéga velkoadmirála Thrawna.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Star Wars - Thrawn. Spojenectví

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 63 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>