Nejprodávanější tituly - květen 2022
příběhy

Lenčiny katastrofy - Dnes nám hraje ropucha a želva! - 11%
Stalo se cosi fakt úžasného: 5.B vyhrála soutěž! Plot u staveniště je náš a všichni na něj můžeme namalovat zvířata, kterým hrozí vyhynutí.
příběhy

Lenčiny katastrofy - Dnes nám hraje ropucha a želva!

224 Kč
199 Kč
Pan Podpostel - 11%
Máte pod postelí bubáka? Nebojte se, to je jen Pan Podpostel!
příběhy

Pan Podpostel

224 Kč
199 Kč
Skoro nejlepší sestry - Pohroma s dortem
Ahoj. Já jsem Eliška a je mi sedm let. Jo a tohle je moje mladší sestřička Anička. Maminka říká, že si musím s Aničkou hrát, protože je mladší, což je někdy děsná otrava. Ale musím se přiznat – občas má Anička opravdu dobré nápady.
příběhy

Skoro nejlepší sestry - Pohroma s dortem

89 Kč
Štěpánův podivuhodný stroj - 11%
(2x)
Štěpán je neobyčejně zvídavý kluk. Všechno ho zajímá, všemu chce přijít na kloub. Jakmile je v jeho dosahu nějaký přístroj, hned zkoumá, jak funguje a jak by se ho dalo využít. Na otázku, čím by chtěl být, bez váhání odpoví: „Budu vynálezcem!“
příběhy

Štěpánův podivuhodný stroj

203 Kč
180 Kč
Hádej, jak moc tě mám rád! - 11%
Zajíček měl už dávno spát. Ale zatím měl pořád oči otevřené a držel se tatínkových dlouhých uší. „Hádej, jak tě mám rád,“ pošeptal mu. „Tak schválně!“ usmál se zajíc... Představte si, že máte někoho rádi – moc a moc rádi! – a chcete mu to říct.
příběhy

Hádej, jak moc tě mám rád!

134 Kč
119 Kč
Varvara - kniha o velrybím putování - 11%
(1x)
Příběh velryby Varvary začíná jejím narozením v teplých vodách u pobřeží Kalifornie a pokračuje řadou dobrodružství, při kterých se Varvara naučí starat se nejen o sebe, ale i o druhé.
příběhy
Ukázky

Varvara - kniha o velrybím putování

266 Kč
236 Kč
Čtenářský slovník pro nejmenší - ŠJ - 11%
Tato kniha je určena pro opravdové začátečníky ve výuce jazyka a je vhodná díky svým ilustracím a celkovému dojmu jako učebnice pro MŠ či 1. třídu ZŠ.
příběhy

Čtenářský slovník pro nejmenší - ŠJ

206 Kč
183 Kč
Dítě je dítě - 11%
Poté, co se po tatínkovi Žabákovi a mamince Žabákové slehla zem, dvě jejich malé žabičky zůstaly opuštěné. Paní Kosová, pan Krtek a pan Ježek by jim rádi pomohli, ale žádný z nich neví jak.
příběhy

Dítě je dítě

151 Kč
134 Kč
Klička a gól! - 11%
Téměř detektivní pátrání sportovního reportéra Oskara Ráčka a jeho věrné přítelkyně jezevčice Berty nás zavede do zákulisí tolik oblíbeného sportu, jakým je fotbal.
příběhy

Klička a gól!

124 Kč
110 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
příběhy
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Jak Hurvínek do lesa volá, tak se Spejbl ozývá - 20%
Ekvilibristika slovního humoru Miloše Kirschnera, dlouholetého interpreta Spejbla a Hurvínka a ředitele Divadla S+H, bavila nejen děti, ale neméně i jejich rodiče, kteří si dialogy obou loutek s překvapivými obraty a pointami dokázali obzvlášť vychutnat.
příběhy
Ukázky

Jak Hurvínek do lesa volá, tak se Spejbl ozývá

99 Kč
79 Kč
Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou - 11%
(5x)
Světově úspěšná a oceňovaná kniha známého autora malým čtenářům přibližuje dobu komunismu, léta 1948-1989, kdy za „železnou oponou“ v Československu žili, pracovali a snili obyčejní lidé.
příběhy

Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou

356 Kč
316 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 72 položek
<< < 1 2 3 4