Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
medicína

Lékařská etika - 20%
Kniha představuje ucelený souhrn základních tematických a problémových okruhů současné lékařské etiky. Ve své práci autor vychází z mnohaletého studia filozofických východisek stojících v základu zdravotnické etiky i jejich praktických aplikací.
medicína
Ukázky

Lékařská etika

297 Kč
238 Kč
Pouť od mozku k duši - 20%
Teorie lidského vědomí jednoho z nejoriginálnějších neurovědců současnosti přináší průlomové informace ohledně podstaty vědomí a jeho původu. Jak ale takto náročné vědecké poznání zprostředkovat laické veřejnosti?
medicína
Ukázky

Pouť od mozku k duši

250 Kč
200 Kč
Psychologie lži - 4%
Lze najít obecnou a šířeji akceptovatelnou definici lži? Můžeme obelhat sami sebe? Na tyto a další otázky hledá odborně podložené odpovědi ojedinělá a komplexní monografie věnovaná fenoménu lži.
medicína
Ukázky

Psychologie lži

254 Kč
244 Kč
Soudní lékařství I. díl - 20%
Základní učebnice v oboru, na které se podíleli odborníci ze všech soudnělékařských zařízení v České republice a částečně i Slovenské republice. Text je strukturován tak, že může sloužit jako učebnice pregraduální, ale i jako postgraduální.
medicína
Ukázky

Soudní lékařství I. díl

509 Kč
407 Kč
Stručná biostatistika pro lékaře - 20%
Předkládaná publikace si bere za cíl seznámit stručnou formou především lékaře se základními metodami používanými při hodnocení medicinských dat. Jsou zde popsány principy induktivního statistického uvažování.
medicína
Ukázky

Stručná biostatistika pro lékaře

110 Kč
88 Kč
Ve stínech za zrcadlem - 20%
(1x)
Nikdo z nás nemůže vědět, jestli někde v jeho duši nečíhá zákeřná nemoc na svoji příležitost převzít moc nad zdravým rozumem.
medicína
Ukázky

Ve stínech za zrcadlem

99 Kč
79 Kč
Zkušební testy z patologické fyziologie - 20%
Soubor testových otázek z patologické fyziologie je určen studentům oboru všeobecného lékařství.
medicína
Ukázky

Zkušební testy z patologické fyziologie

170 Kč
136 Kč
Mozek a jeho duše - 20%
(1x)
Již čtvrté vydání čtenářsky úspěšné knihy z pera oblíbeného vědeckého esejisty MUDr. Františka Koukolíka pojednává o vztahu mozku a chování, který je jedním z klíčových směrů jak základního, tak užitého výzkumu.
medicína
Ukázky

Mozek a jeho duše

250 Kč
200 Kč
Psychiatrie - 20%
Jde o učebnici psychiatrie určenou především pro studenty lékařských fakult.
medicína
Ukázky

Psychiatrie

260 Kč
208 Kč
Individuálně připravovaná léčiva pro pediatrii - 20%
Individuální příprava léčiv v lékárnách nepatří zdaleka do historie medicíny, naopak význam »magistraliter« přípravy se s narůstajícími požadavky na individualizaci farmakoterapie spíše zvětšuje.
medicína
Ukázky

Individuálně připravovaná léčiva pro pediatrii

120 Kč
96 Kč
Klinická pediatrie - 20%
Moderní učební text státnicového oboru navazuje na publikaci motolských autorů Preklinická pediatrie (Galén, 2003 a 2007) a představuje nové a ucelené zpracování pediatrických oborů.
medicína
Ukázky

Klinická pediatrie

950 Kč
760 Kč
Praktická příručka přednemocniční urgentní medicíny - 20%
(1x)
Publikace je určena pro studenty oboru zdravotnický záchranář, specializujícím se zdravotním sestrám, profesionálním záchranářům a lékařům záchranné služby.
medicína
Ukázky

Praktická příručka přednemocniční urgentní medicíny

382 Kč
306 Kč
Terapie zaměřená na člověka - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšné publikace, které v českém překladu vychází pod názvem Terapie zaměřená na člověka, zachovává přesvědčivý a srozumitelný styl předchozích vydání a podněcuje k hlubokým úvahám nad klíčovými otázkami.
medicína
Ukázky

Terapie zaměřená na člověka

297 Kč
238 Kč
Sebepoškozování - 20%
Narůstající počet mladých lidí v „objektivních" nebo „subjektivních" životních krizích sahá po žiletce či hořící cigaretě a zaměřuje svou „agresivitu" proti sobě. Tato publikace vysvětluje, že nejde o agresivitu v zjednodušujícím slova smyslu.
medicína
Ukázky

Sebepoškozování

169 Kč
135 Kč
Speciální onkologie - 20%
Moderní učebnice je určena studentům lékařských fakult a lékařům nespecializovaným na onkologii a hematologii.
medicína
Ukázky

Speciální onkologie

290 Kč
232 Kč
Chirurgická léčba karcinomu prsu - 20%
Autoři z Masarykova onkologického ústavu podávají v publikaci základní, ale přitom z praktického hlediska naprosto dostatečný a ucelený přehled o moderním přístupu k chirurgické léčbě nejčastějšího zhoubného nádoru v ženské populaci - karcinomu prsu.
medicína
Ukázky

Chirurgická léčba karcinomu prsu

594 Kč
475 Kč
Interakční psychologický výcvik - 20%
(1x)
V přípravě pedagogů, psychologů a ostatních příbuzných oborů má interakční psychologický výcvik nezastupitelné místo. Orientuje se na rozvíjení sociálních dovedností i na prohlubování profesních kompetencí studentů.
medicína
Ukázky

Interakční psychologický výcvik

212 Kč
170 Kč
Pečovatelská služba a individuální plánování - 20%
Kniha je určena především zaměstnancům v pečovatelských službách (pečovatelkám, sociálním pracovníkům, metodikům kvality, manažerům), ale i v dalších příbuzných službách (např. osobní asistenci).
medicína
Ukázky

Pečovatelská služba a individuální plánování

144 Kč
115 Kč
Pětifaktorový model v psychologii osobnosti - 20%
Monografie shrnuje poznatky o pětifaktorovém modelu osobnosti, který se v posledním dvacetiletí stal v psychologii nejvlivnějším rámcem pro popis a výklad osobnosti. Pětifaktorový model vychází z lexikálních výzkumů slov popisujících osobnost.
medicína
Ukázky

Pětifaktorový model v psychologii osobnosti

297 Kč
238 Kč
Psychoterapie dítěte - 20%
Jedinečná publikace je autentickým a komentovaným záznamem psychoanalyticky orientované psychoterapie šestiletého chlapce.
medicína
Ukázky

Psychoterapie dítěte

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 91 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>