Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
učebnice

Hezky česky aneb Češtinářské vychytávky - 20%
Váháte, kde napsat i/y nebo mě/mně? Dělá vám problémy psaní čárek před spojkami a, i, ani? Tak právě pro vás jsme dali dohromady mluvnické jevy, ve kterých lidé často chybují, a podívali se na ně trošičku z jiného pohledu. Základní pravidla jsou vysvětlena pomocí mnemotechnických pomůcek, obrázků, básniček, krátkých modelových vět či analogií.
učebnice
Ukázky

Hezky česky aneb Češtinářské vychytávky

149 Kč
119 Kč
Chemické sloučeniny kolem nás – Organika - 20%
Volné pokračování publikací Chemické prvky kolem nás a Chemické sloučeniny kolem nás – anorganika se zaměřuje na představení organických sloučenin nejen v podobě vzorců a chrakteristik, ale taktéž zajímavostí a jejich praktického využití.
učebnice
Ukázky

Chemické sloučeniny kolem nás – Organika

179 Kč
143 Kč
Kryštof Kolumbus A1/A2 - 20%
Mořeplavec Kryštof Kolumbus se celý svůj život mýlil. Jeho kreslené mapy byly značně nepřesné, výpočty cest po moři velmi hrubé. Dokonce když se vylodil na břehu Ameriky, myslel si, že je na ostrovu, který patří Číně.
učebnice
Ukázky

Kryštof Kolumbus A1/A2

159 Kč
127 Kč
Mikrobiologie, imunologie, epidemiologie a hygiena - 20%
Učebnice shrnuje základní poznatky z oborů mikrobiologie, imunologie, epidemiologie a hygiena, tedy obory vzájemně velmi provázané.
učebnice
Ukázky

Mikrobiologie, imunologie, epidemiologie a hygiena

169 Kč
135 Kč
Mikroekonomie - 20%
V pořadí již šesté výrazně aktualizované a doplněné vydání první původní české učebnice mikroekonomie předních pedagogů VŠE v Praze je zaměřena na základní mikroekonomická témata, jako jsou rozhodování spotřebitele jakožto základu pro odvození poptávky, teorie firmy či chování podnikatelských subjektů v různých tržních strukturách.
učebnice
Ukázky

Mikroekonomie

729 Kč
583 Kč
Psychologie - Pro studenty pedagogických oborů - 20%
Publikace určená studentům pedagogických oborů prezentuje obecnou, vývojovou, pedagogickou a sociální psychologii se zaměřením na mladší a starší školní věk dítěte.
učebnice
Ukázky

Psychologie - Pro studenty pedagogických oborů

339 Kč
271 Kč
Sbírka řešených příkladů z matematiky, fyziky a informatiky (2007, 2009, 2010) - 20%
Příklady v publikaci by měly uchazečům o studium poskytnout konkrétní představu o typech a obtížnosti úloh, které mohou i v dalších letech při zkoušce očekávat.
učebnice
Ukázky

Sbírka řešených příkladů z matematiky, fyziky a informatiky (2007, 2009, 2010)

95 Kč
76 Kč
Školní pravidla českého pravopisu - 20%
Nově zpracovaná Školní pravidla českého pravopisu nejen pro žáky a studenty! Přehledně uspořádaný výklad pravopisných zásad umožní rychle se zorientovat a snadno pochopit dané pravidlo.
učebnice
Ukázky

Školní pravidla českého pravopisu

149 Kč
119 Kč
Španělština pro školy - 20%
(1x)

Španělština se sovou pro začatečníky! Učebnice je určená pro děti a studenty od 7 do 15 let, kteří začínají se španělštinou. Jejím základem je příběh vyprávěný jednoduchým a současným jazykem.

učebnice
Ukázky

Španělština pro školy

249 Kč
199 Kč
Větné rozbory expres - 20%
Větné rozbory expres společně s úspěšnou publikací Český pravopis expres si kladou za cíl pomoci žákům 2. st. ZŠ a studentům SŠ při přípravě na všechny záludné zkoušky, ale hlavně orientovat se dobře v rodném jazyce. Najdou zde vysvětlení všech základních pojmů užívaných při rozborech vět jednoduchých nebo souvětí.
učebnice
Ukázky

Větné rozbory expres

149 Kč
119 Kč
Aerobik a fitness - 20%
Učební text je určen pro účastníky akreditovaného kurzu ASA (Akademie Sportovních Aktivit). Obsahuje veškeré nezbytné znalosti pro instruktora aerobiku, jakými jsou názvosloví, práce s hudbou, technika prvků, stavba hodiny, metodika, ...
učebnice
Ukázky

Aerobik a fitness

120 Kč
96 Kč
Čtení a psaní odborného textu v environmentálních vědách - 20%
Tato knížka představuje úvod do světa odborné literatury v environmentálních vědách a je určena zejména studentům vysokých škol v bakalářském, magisterském i doktorském stupni studia.
učebnice
Ukázky

Čtení a psaní odborného textu v environmentálních vědách

110 Kč
88 Kč
Průvodce studiem dějin středověkého výtvarného umění - 20%
Publikace je základní učebnicí pro studující dějin umění i dalších kulturně-historických oborů a je jediným učebním textem tohoto druhu v češtině. Velikost e-knihy je 29 MB.
učebnice
Ukázky

Průvodce studiem dějin středověkého výtvarného umění

143 Kč
114 Kč
Angličtina pro samouky - 20%
Cílem knihy je osvojení základní gramatiky a zvládnutí běžné komunikace. Koncepce učebnice je založena na cvičných větách, které přímo navazují na výklad každého gramatického jevu.
učebnice
Ukázky

Angličtina pro samouky

339 Kč
271 Kč
Jak se naučit 100 slovíček za hodinu - 20%
(3x)
Chtěli byste se naučit 100 a více slovíček za méně než hodinu?
učebnice
Ukázky

Jak se naučit 100 slovíček za hodinu

254 Kč
203 Kč
K teorii vojenského plavání - 20%
Vojenské plavání je jednou ze součástí speciální tělesné přípravy v Armádě České republiky. Jedná se o soubor znalostí a dovedností potřebných k účelnému a efektivnímu překonávání vodních překážek s minimalizací možných rizik.
učebnice
Ukázky

K teorii vojenského plavání

130 Kč
104 Kč
Oheň tvých blízkostí - 20%
Autor je francouzský básník žijící v Praze. Jeho prvotina Oheň tvých blízkostí vychází dvojjazyčně, v češtině a francouzském originálu. Ve svých básních klade důraz na práci s jazykem a hledá to, co se nachází za hranicemi bytí.
učebnice
Ukázky

Oheň tvých blízkostí

173 Kč
138 Kč
Sociální práce - 20%
Publikace se snaží přiblížit studentům pedagogických oborů disciplínu sociální práce, která může budoucím pedagogům odhalit mechanismy a strategie tohoto pomáhajícího oboru.
učebnice
Ukázky

Sociální práce

229 Kč
183 Kč
ANGLIČTINA - Příprava na státní maturitu - 20%
Zkuste si 10 testů těsně před maturitou a zkoušející vás už nepřekvapí! Je třeba znát i přesnou formu zkoušky, nejen umět anglicky. Natrénujte si průběh ústní části nanečisto pomocí simulace otázek i přesné formy zkoušení.
učebnice
Ukázky

ANGLIČTINA - Příprava na státní maturitu

195 Kč
156 Kč
Intenzivní medicína - 20%
Čtrnáct let od prvního a jedenáct let od druhého vydání jediné celostátní učebnice oboru intenzivní medicíny uplynulo od okamžiku, kdy vychází vydání nové, kompletně přepracované a v téměř trojnásobném rozsahu.
učebnice
Ukázky

Intenzivní medicína

1 800 Kč
1 440 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 105 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>