Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2022
cestopisy

Doma v NOLA - 11%
(1x)
Amerika má pouze tři města - New York, San Francisco a New Orleans, řekl kdysi Tennessee Williams. Posledně jmenovaný - New Orleans - je centrem amerického Jihu, kde dodnes lidé pociťují, co to znamená.
cestopisy

Doma v NOLA

206 Kč
183 Kč
Gobi - Poušť v mé duši - 11%
GOBI je pokus Reinholda Messnera poznat svět a porozumět mu – je to výsostně osobní kniha. Horolezecká legenda se v 60 letech odvážila k poslední velké extrémní expedici na hraně mezi životem a smrtí.
cestopisy

Gobi - Poušť v mé duši

260 Kč
231 Kč
Sloni žijí do sta let - 11%
Vyplujte na zámořskou cestu do exotické Srí Lanky a do vzpomínek cestovatele Miroslava Zikmunda, který vám chce vyprávět o zelených čajových plantážích, divokém oceánu, nezapomenutelných výhledech z nevyzpytatelných hor...
cestopisy

Sloni žijí do sta let

358 Kč
318 Kč
Americká elegie - 11%
(1x)
Příběh rodiny Vancových začal v poválečné Americe nadějí. Autorovi prarodiče byli „zamilovaní, ale chudí jako kostelní myš“. Přestěhovali se z apalačského regionu Kentucky do Ohia s nadějí, že uniknou strašné chudobě, která je obklopovala.
cestopisy
Ukázky

Americká elegie

268 Kč
238 Kč
Čas darů - 11%
(2x)
Cestovatel, novinář a spisovatel Patrick Leigh Fermor se v zimě roku 1933 vydal na cestu Evropou. Z Nizozemí přes Německo, Prahu, Vídeň putoval, většinou pěšky až do Istanbulu. Své deníkové záznamy později literárně zpracoval a roce 1977 vydal.
cestopisy
Ukázky

Čas darů

322 Kč
286 Kč
Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor - 11%
Parta přátel a jejich horská dobrodružství pod vedením gumového kuřete jsou zpět!
cestopisy

Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor

242 Kč
215 Kč
Na sever - 11%
Kniha čtenáře zavede do divoké přírody západní Kanady a Aljašky. Tříměsíční putování začíná v Britské Kolumbii a v amerických státech Washington a Montana.
cestopisy
Ukázky

Na sever

350 Kč
311 Kč
Gibraltar - 11%
Na 8 tis. kilometrech ujetých za dvacet dní se z běžných každodenních zážitků skládá obraz naturelů jednotlivých národů Evropy na západ a jihozápad od nás. Jediným pevně daným cílem je maják na Gibraltaru.
cestopisy

Gibraltar

180 Kč
160 Kč
Britské obrázky - 11%
Kniha, kterou berete do ruky, je sledem postřehů a úvah o složité skutečnosti ostrovů, jež můžeme s jistou mírou zjednodušení nazvat Spojené království Velké Británie a Severního Irska. Je to vyprávění o Britech, jejich dějinách a současnosti.
cestopisy

Britské obrázky

44 Kč
39 Kč
Toulavá kamera 3 - 11%
Třetí díl knižního zpracování oblíbeného televizního pořadu Toulavá kamera obsahuje padesát poutavých reportáží. Publikace vás zavede na zajímavá místa České republiky – do neobyčejných muzeí, skanzenů i k unikátním přírodním výtvorům.
cestopisy

Toulavá kamera 3

296 Kč
263 Kč
Třicet dva chwanů - 11%
(6x)
Svěží cestopisné reportáže české spisovatelky zaujmou neobvyklým úhlem pohledu a silným osobním prožitkem z dlouhodobého pobytu v Thajsku.
cestopisy

Třicet dva chwanů

89 Kč
79 Kč
Samet a pára - 12%
(1x)
cestopisy

Samet a pára

113 Kč
100 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 72 položek
<< < 1 2 3 4