Nejprodávanější tituly - květen 2022
leporela

Co se děje v přírodě - 11%
Na okraji polí, v lese, u rybníka nebo v noci – v této krásné knize najdeš na každé stránce víc než 30 zvířátek.
leporela

Co se děje v přírodě

251 Kč
223 Kč
Dobrý den, koťátko! - 11%
Malé koťátko má hodně práce. Musí si dát mlíčko, olízat tlapky a pohrát s klubíčkem vlny. A je pěkně unavené! Objevovat svět s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motor
leporela

Dobrý den, koťátko!

224 Kč
199 Kč
Minipohádky – Mášenka a tři medvědi - 11%
(1x)
Toto malé dětské pohádkové leporelo s pevnými stránkami a pohyblivými obrázky je určeno dětem od jednoho roku a najdete v něm krátkou veršovanou pohádku Mášenka a tři medvědi.
leporela

Minipohádky – Mášenka a tři medvědi

224 Kč
199 Kč
Moje první slova - 11%
I ty nejmenší děti rády objevují svět kolem sebe. Toto krásné leporelo, které přesně padne do jejich malých ruček, jim v tom pomůže. Barevné ilustrace a pevné stránky pomáhají dětem pojmenovávat známé předměty. Prohlížejte a objevujte!
leporela

Moje první slova

62 Kč
55 Kč
Minipohádky - Červená karkulka - 11%
(1x)
Toto malé dětské pohádkové leporelo s pevnými stránkami a pohyblivými obrázky je určeno dětem od jednoho roku a najdete v něm krátkou veršovanou pohádku o Červené karkulce a vlkovi.
leporela
Ukázky

Minipohádky - Červená karkulka

224 Kč
199 Kč
Mraveniště - 11%
Pozorovali jste někdy hemžení tisíců mravenců v nebližším okolí mraveniště a přemýšleli jste, co se děje v té veliké kupě jehličí u paty statného smrku? Podobné otázky napadají mnohé z nás, ale ne každý měl příležitost nahlédnout do mraveniště.
leporela

Mraveniště

242 Kč
215 Kč
Vše, co jezdí a létá - Podívej se pod okénko - 11%
Seznam se díky této encyklopedické knížce s více než 60 odklápěcími okénky s různými dopravními prostředky. Prozkoumej je a zjisti něco nového.
leporela

Vše, co jezdí a létá - Podívej se pod okénko

314 Kč
279 Kč
Arnyho dílna - 12%
(1x)
Arny je neuvěřitelně šikovný krysák, který se svými kamarády postavil auto, letadlo a nakonec i motorku. Na takovou práci ale potřebuje mít pořádné nářadí. Pojďme se tedy podívat do jeho dílny.Leporelo pro nejmenší – ještě nečtenáře.
leporela
Ukázky

Arnyho dílna

86 Kč
76 Kč
Jak to žije na nádraží - 11%
(1x)
Vítejte na nádraží! Panuje tu opravdu velký shon. Je čas nastoupit do vlaku! Spěchejte a kupte si jízdenky!... Toto dětské leporelo je určeno pro děti od jednoho roku.
leporela

Jak to žije na nádraží

224 Kč
199 Kč
Příběh se zvuky - Vše, co jezdí a létá - 18 různých zvuků - 11%
Veselá knížka s celostránkovými ilustracemi a krátkým vyprávěním plným různých dopravních prostředků, která je doplněna tlačítky s 18 zvuky.
leporela

Příběh se zvuky - Vše, co jezdí a létá - 18 různých zvuků

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 90 položek
<< < 1 .. 3 4 5