Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
psychologie pro každého

Psychologie pro ekonomy a manažery - 20%
Nové vydání oblíbené publikace připravily zkušené autorky z katedry psychologie a sociologie řízení na VŠE v Praze. Kniha je určena zejména studentům vysokých škol, manažerům, personalistům a psychologům.
psychologie pro každého
Ukázky

Psychologie pro ekonomy a manažery

271 Kč
217 Kč
Sebedůvěra v práci - 20%
Zdravá sebejistota je základem úspěchu. Díky ní dokážeme více a máme lepší výsledky. Tato knížka vám pomůže zvýšit vaši sebedůvěru a dále ji rozvíjet. Na začátku se v podrobném dotazníku dozvíte, jaké je vaše sebehodnocení.
psychologie pro každého
Ukázky

Sebedůvěra v práci

229 Kč
183 Kč
Jak si vybudovat fantastickou paměť - 20%
Pojďte se učit od expertky na trénink paměti, která je několikanásobnou juniorskou mistryní světa pro memoatlety (Youth World Memory Championships). Autorka v knize prozrazuje tajemství, díky kterým vytrénovala svou paměť na fenomenální úroveň.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak si vybudovat fantastickou paměť

246 Kč
197 Kč
Miluj svůj život - 20%
Autorka nás ve své populárně psychologické příručce vede k pozitivním změnám v myšlení a vytváří prostředí, které nás samo posunuje k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života. Myšlenky a slova, která vyslovíme, tvoří náš život.
psychologie pro každého
Ukázky

Miluj svůj život

254 Kč
203 Kč
Teď a tady - 20%
Denně nám hlavou proběhne asi 60 000 myšlenek, ale téměř všechny jsou v podobě neustále se opakujících vnitřních dialogů o vině, budoucnosti a nejrůznějších obavách. Tyto myšlenky jsou nám k ničemu, protože nás okrádají o čas. Emoce, které se s nimi pojí,
psychologie pro každého
Ukázky

Teď a tady

169 Kč
135 Kč
Teorie a praxe řešení politických konfliktů - 20%
Konflikty jsou součástí života jedinců i společnosti po tisíciletí. Lidé jsou nuceni do konfliktů vstupovat, nebo jsou do nich vtahováni, ne vždy si však uvědomují jejich podstatu a následky.
psychologie pro každého
Ukázky

Teorie a praxe řešení politických konfliktů

220 Kč
176 Kč
Inkluzivní vzdělávání - 20%
Monografie je věnována pedagogickému konceptu, podle nějž by všechny děti měly navštěvovat třídy hlavního vzdělávacího proudu, a to bez ohledu na stupeň svého postižení.
psychologie pro každého
Ukázky

Inkluzivní vzdělávání

271 Kč
217 Kč
Jak přežít pubertu svých dětí - 20%
Máte doma dospívající dítě a někdy nabýváte dojmu, že pochází z jiné planety? Rádi byste porozuměli své dospívající ratolesti? Známá česká autorka vám poradí jak na to.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak přežít pubertu svých dětí

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 88 položek
<< < 1 .. 3 4 5