Nejprodávanější tituly - květen 2022
esoterika a astrologie

Ženský pól bytí aneb Tečka za Adamovým žebrem - 11%
(1x)
Annick de Souzenelle kromě poutavého rozboru mnoha ženských i dalších biblických postav (Marie, Máří Magdalena, Marta, Lazar...) ukazuje, jak došlo k tomu, že Iša byla nahrazena Evou, vnější, biologickou ženou.
esoterika a astrologie

Ženský pól bytí aneb Tečka za Adamovým žebrem

306 Kč
272 Kč
Zákon rezonance - 11%
(2x)
Jakákoliv vaše myšlenka se zmaterializuje a bude vyzkoušena smysly: myšlenky o kráse a bohatství stejně jako myšlenky o negativitě. Bez výjimek.
esoterika a astrologie

Zákon rezonance

296 Kč
263 Kč
Magie pro pokročilé - 11%
(1x)
Magie pro pokročilé volně navazuje na autorovu dříve vydanou knihu Magie. Některá témata jsou zde rozšířena a prohloubena, na jiná nabízí trochu jiný pohled, a objevují se zde ovšem i témata nová.
esoterika a astrologie

Magie pro pokročilé

450 Kč
400 Kč
Tibetské cvičení Lu Jong - Tajné cvičení tibetských mnichů - 11%
Cviky Lu Jong patří k tajnému vědění Tibetu. Poprvé zde bylo zpřístupněno veřejnosti v souvislosti s tibetskou medicínou. Užitím těchto cviků sa můžeme zbavovat zátěže civilizačních problémů, které způsobují mnoho problémů a nemocí.
esoterika a astrologie

Tibetské cvičení Lu Jong - Tajné cvičení tibetských mnichů

295 Kč
262 Kč
Tantrická cesta k transformaci - 11%
Energie. Naše životní energie, naše živost. Zjevně je pro nás naprosto zásadní, nedá se bez ní přežít. Co to ale vlastně je? Autor se jí nezabývá po vědecké, nýbrž po praktické stránce, neboť zkoumá, co energie znamená pro náš každodenní život.
esoterika a astrologie

Tantrická cesta k transformaci

329 Kč
292 Kč
Cesta šamana - 11%
(1x)
Dědictví starověkých šamanských tradic ožívá pod vedením kurander – žen zasvěcujících nás do tajemství síly, která je podstatou všeho a všech.
esoterika a astrologie
Ukázky

Cesta šamana

359 Kč
319 Kč
Hořčičné semínko - 11%
Ježíš dosáhl vrcholu, nejvyšší možné syntézy, a vyřkl jednu z největších pravd: Bůh je uvnitř i vně. Můžete se modlit, můžete meditovat. Můžete zpívat v extázi nad vnějškem, můžete mlčet v extázi nad nitrem. Bůh je všude…
esoterika a astrologie

Hořčičné semínko

448 Kč
398 Kč
Jak nám mohou pomoci drahé kameny - 11%
Autor v knize popisuje základní možnosti použití drahých kamenů, způsob jejich výběrua jejich ošetřování pro zvýšení léčivých účinků.
esoterika a astrologie

Jak nám mohou pomoci drahé kameny

268 Kč
238 Kč
Kouzlo jednorožců - 11%
Čtivý a ucelený průvodce světem jednorožců, který vám ukáže, jak vám jednorožci jakožto vaši duchovní průvodci mohou pomoci na cestě vzestupu.
esoterika a astrologie

Kouzlo jednorožců

403 Kč
358 Kč
Magické eseje I - 11%
První svazek sesbíraných Magických esejí obsahuje téměř výhradně nové texty, včetně článků o metafyzicko-prehistorickém pojetí tzv. Zlatého věku, virtuálním světě coby hypotetické jedenácté sefiře (submalchutu).
esoterika a astrologie

Magické eseje I

350 Kč
311 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 183 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 19 > >>