Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
rodina a dítě

Zábavná matematika pod polštář - 20%
(2x)
Chcete, aby vaše děti měly matematiku rády stejně jako své oblíbené pohádky? Zábavná matematika pod polštář, úžasná knížka plná vtipných příkladů a ilustrací, udělá z počítání společnou zábavnou kratochvíli namísto strašáka, který děti v noci budí.
rodina a dítě
Ukázky

Zábavná matematika pod polštář

127 Kč
102 Kč
Zábavná matematika pod polštář 2 - 20%
Nejlepší cestou, jak úzkost z matematiky zcela vymýtit, je ukázat dětem již v útlém věku, že počítání může být zábava. Pokud mají děti rády plameňáky, žáby či rodeo, nechme je počítat příklady o plameňácích, žábách či o rodeu.
rodina a dítě
Ukázky

Zábavná matematika pod polštář 2

127 Kč
102 Kč
Detoxikace pro dlouhý život - 20%
V historii lidstva není detoxikace ničím neznámým, ovšem dnes se více než v minulosti stává podstatnou součástí prevence a léčby chronických nemocí.
rodina a dítě
Ukázky

Detoxikace pro dlouhý život

99 Kč
79 Kč
Hra na pavoučka - 20%
(1x)
Skutečný a před několika lety silně medializovaný příběh dívky, kterou od čtyř let sexuálně zneužíval otčím. „Nikdy to nevzdávejte, vždycky zbývá jiskřička naděje,“ vzkazuje všem, kteří podobně jako kdysi ona trpí a marně volají o pomoc.
rodina a dítě
Ukázky

Hra na pavoučka

159 Kč
127 Kč
Péče o dítě s postižením sluchu - 20%
Kniha přináší potřebné informace pro poskytnutí kvalitní péče dítěti se sluchovým postižením jak zdravotníky, tak i pedagogy. Autorka popisuje nejčastější problémy související s péčí o dítě se sluchovým postižením.
rodina a dítě
Ukázky

Péče o dítě s postižením sluchu

186 Kč
149 Kč
Porod a budoucnost Homo sapiens - 20%
Tato kniha je o tom, proč vyslovovat otázky, které se týkají možné transformace Homo sapiens v souvislosti s tím, jak přicházíme na svět.
rodina a dítě
Ukázky

Porod a budoucnost Homo sapiens

150 Kč
120 Kč
Prvotní otisky  a jejich vliv na život člověka - 20%
(1x)
Smyslem této knihy není ještě více komplikovat již tak nelehkou situaci rodičů, ale osvětlit jim, které události prenatálního období vývoje dítěte a porodu na něj mohou mít vliv.
rodina a dítě
Ukázky

Prvotní otisky a jejich vliv na život člověka

195 Kč
156 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Kniha má neobvykle široký záběr. Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční.
rodina a dítě
Ukázky

Speciální pedagogika

149 Kč
119 Kč
Školní poradenství - 20%
Text poskytuje odborný pohled na témata, s nimiž se výchovný poradce v každodenní praxi setkává, a nabízí náměty na řešení problémů, se kterými se musí kompetentně vypořádávat.
rodina a dítě
Ukázky

Školní poradenství

305 Kč
244 Kč
Neonatologie - 20%
Publikace Neonatologie má ambice stát se základním manuálem péče o novorozence pro neonatology a rozšířit vzdělání dětských lékařů, porodníků a spolupracujících lékařů.
rodina a dítě
Ukázky

Neonatologie

80 Kč
64 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 77 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>