Nejprodávanější knihy - květen 2022
psychologie

Co řeknete, změní váš svět - 11%
V každé situaci může člověk tím, jak mluví (k ostatním, ale i k sobě ve svých myšlenkách), buď podporovat pokoj, porozumění a mír, nebo násilí. Rosenberg ukazuje, jak jazyk a komunikace v tomto smyslu fungují a učí, jak redukovat bolest a násilí.
psychologie

Co řeknete, změní váš svět

224 Kč
199 Kč
Závislost - 11%
Jaké jsou kořeny závislosti? Známý autor Heinz-Peter Röhr je vztahuje k touze po blízkosti, lásce, uznání. Léčba závislosti podle něj vyžaduje upřímné uznání vlastní nemoci, které lze zpracovat jen skrze truchlení.
psychologie

Závislost

251 Kč
223 Kč
Psychologie budoucnosti - 6%
(1x)
Tento čtenářsky přístupný a ucelený přehled díla Stanislava Grofa, jednoho ze zakladatelů transpersonální psychologie, byl sestaven se záměrem, aby se s jeho prací mohla seznámit i širší veřejnost.
psychologie
Ukázky

Psychologie budoucnosti

381 Kč
358 Kč
Kosmická hra - 11%
(1x)
Souhrn zážitků autorových pacientů ukazuje pozoruhodnou souvislost s nejhlubšími spirituálními zážitky v různých kulturách.
psychologie

Kosmická hra

449 Kč
399 Kč
Zázračná otázka - 11%
Předkládaná práce je poslední knihou, na níž se autorsky podílel Steve de Shazer, tvůrce krátké terapie zaměřené na řešení. Knihu ocení psychoterapeuti, poradenští pracovníci, koučové, manažeři, lidé usilující o seberozvoj a studenti psychologie.
psychologie

Zázračná otázka

314 Kč
279 Kč
Dobrá nebo špatná rozhodnutí - 11%
(2x)
Co vlastně hledáme a proč se do některých situací dostáváme?
psychologie

Dobrá nebo špatná rozhodnutí

269 Kč
239 Kč
Lucidní snění - 11%
Sny nás nemusejí jen bavit, děsit či jako bezvládné bytosti vést do míst, kde nad sebou nemáme kontrolu. Využít jejich hlubší potenciál pro osobní růst, vyšší sebevědomí a snazší řešení tvůrčích problémů nám pomůže lucidní snění.
psychologie

Lucidní snění

449 Kč
399 Kč
O smyslu života - 11%
Přednášky z roku 1946 mají stále obrovskou sílu a jsou překvapivě aktuální.
psychologie

O smyslu života

179 Kč
159 Kč
Pětiminutová terapie - 11%
Kdo jsem? Co vůbec znamená ta obávaná věta "Buď sám sebou"? Co znamená být "autentický"? Psychoterapeutka Sarah Crosbyová vám v knize Pětiminutová terapie pomůže najít odpovědi na tyto velké otázky pomocí psychologického zkoumání, cvičení a návodů, které můžete postupně aplikovat na svůj vlastní život. Tato kniha vám pomůže najít dlouhodobé štěstí, sebedůvěru a klid v sobě i ve svých vztazích.
psychologie

Pětiminutová terapie

314 Kč
279 Kč
Šílené nápady - 11%
Podmanivá a překvapující kniha Šílené nápady barvitě líčí, jak můžete dosáhnout významného úspěchu i s nápadem, který se na první pohled jeví jako z jiného světa, nerealisticky a marně.
psychologie

Šílené nápady

413 Kč
367 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 264 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 27 > >>