Nejprodávanější tituly - květen 2022
hudba

Pod drnem
Album Pod drnem skupiny Chudák paní Popelková nabízí letité songy uskupení vzniklého na základě příležitostných hudebních setkání písničkáře Karla Vepřeka se saxofonistou Jaroslavem Šebestou, které koncem 80. let doplnil vizuální bubeník Pavel Heřman
hudba

Pod drnem

225 Kč
Tinnitus

Tinnitus je odborné označení pro šelest v uších, které může v různých intervalech zesilovat či zeslabovat. Pod tímto spíše medicínským názvem se skrývá autobiografická kniha hudebního vědce, mimořádně erudovaného znalce díla Bohuslava Martinů.

hudba
Ukázky

Tinnitus

270 Kč
Keltská hudba
Druhý svazek edice Světem lidové hudby a world music. Keltská hudba přečkala většinu dějinných zvratů v mnoha zemích Evropy - v Irsku, Skotsku, Walesu, Bretani, Galicii, Asturii a na ostrově Man.
hudba
Ukázky

Keltská hudba

133 Kč
Petr píše :-)
Soubor dosavadních příspěvků z facebookového profilu kapely Mňága a Žďorp, doplněný o starší blogy, dosud nezveřejněné příspěvky, podrobný popis čínského dobrodružství z roku 2014 a kapelové i osobní barevné fotografie.
hudba

Petr píše :-)

269 Kč
Příběhy písní 3
První dvě části trilogie Příběhy písní vyšly v letech 2009 a 2011. Také ve třetím díle se Michal Bystrov vydává po stopách skladeb, na jejichž původní smysl, osudy či autory se dávno zapomnělo.
hudba

Příběhy písní 3

315 Kč
Kudlanka čas / Noty mollové
Souborné vydání autorských písňových textů/básní Petra Nikla doplňují autorské kresby a dvě nová Niklova hudební CD: Noty mollové s Lakomými barkami a Kudlanka čas Jaroslavem Mugrauerem a Miroslavem Černým.
hudba

Kudlanka čas / Noty mollové

441 Kč
Housle tečka Hrubý
(1x)
Bilanční rozhovor s významnou osobností naší rockové hudby mapuje život Jana Hrubého a přináší jeho nevšední postřehy profesionálního hudebníka, vzpomínky na kolegy, přátele i události v uplynulých letech.
hudba

Housle tečka Hrubý

225 Kč
O smrti i vesele
Písně barokní a postbarokní je kniha i hudební CD. Kniha je odborná studie o motivu smrti v textech barokní hudby, o jejich zdrojích v křesťanském i antickém myšlení a o druhém životě barokní poetiky smrti v 19. a 20. století.
hudba

O smrti i vesele

322 Kč
Život a dílo
Výběr písní, situačních koláží, říkadel a divadelních improvizací z divadelních představení autorské dvojice Jan Vodňanský a Petr Skoumal. Na audioknize účinkují autoři.
hudba
Ukázky

Život a dílo

269 Kč
Evangelium podle Brabence
(2x)
Knižní rozhovor známé novinářky a spisovatelky s básníkem, textařem a saxofonistou skupiny The Plastic People of the Universe Vratislavem Brabencem.
hudba

Evangelium podle Brabence

249 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 64 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>