Nejprodávanější hudba - květen 2022

Terapie
Ondřej Ládek, písničkář a scénárista, známější pod svým pseudonymem Xindl X, vydal v říjnu 2021 nové album. Nese název Terapie a přináší barevnou škálu písní. Jde o nejosobitější a nejotevřenější, téměř až zpovědní desku autora.

Terapie

305 Kč
The Bridge
Nové album The Bridge vznikalo v době v pandemie a Sting na něm přemítá o osobní ztrátě, odloučení a neobvyklých sociálních a politických zmatcích.

The Bridge

881 Kč
Til We Meet Again
Jones Norah vydala své vůbec první živé album „Til We Meet Again“ v dubnu roku 2021.

Til We Meet Again

1 061 Kč
Unplugged Live
První album tria výjimečných hudebníků: lídra kapely Framus Michala Prokopa, nadžánrového kytaristy Luboše Andršta a neméně všestranného houslisty Jana Hrubého. Písničkový základ je rozšířen Andrštovými zkušenostmi s blues a s jazzrockem i osobitou hrou Jana Hrubého na elektrifikované housle.

Unplugged Live

449 Kč
Všem dívkám, co jsem měl kdy rád
Album z r. 2002, reedice LP 2017+bonusy.

Všem dívkám, co jsem měl kdy rád

557 Kč
Zakázaní zpěváci druhé kultury
Zakázaní zpěváci druhé kultury mají nálepku alba, o kterém se dlouho moc nevědělo. Zásluhou Jiřího Pallase se na něm setkali interpreti tří hudebních sfér, kteří se jinak v životě většinou míjeli.

Zakázaní zpěváci druhé kultury

270 Kč
Zčistajasna
Na své šansonové album Zčistajasna zařadila Jitka Molavcová třináct písní, které již několik let tvoří základ jejího sólového recitálu. I proto své čistě akustické album nahrála jen s klavírním doprovodem Petra Ožany.

Zčistajasna

270 Kč
Zvěřinec 3
Vokální dívčí kvartet Yellow Sisters je zpět v dalším pokračování jejich legendárního Zvěřince. Třetí pokračování alba pro děti a jejich rodiče přináší dalších 13 autorských písniček Yellow Sisters.

Zvěřinec 3

269 Kč
4 tenoři
4 Tenoři - Exkluzivní spojení čtyř výjimečných sólistů v jedné hudební formaci

4 tenoři

374 Kč
Believe
Světově proslulý, uznávaný a milovaný italský tenor Andrea Bocelli vydá 13. listopadu nové dechberoucí album Believe, které bude oslavovat sílu hudby k uklidnění duše.

Believe

1 196 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 123 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 13 > >>