Nejprodávanější tituly - květen 2022
Česká republika

Horní Berounka : vodácko-tábornická mapa - 11%
Dekorativní kreslená vodácko-tábornickká mapa Berounky od Plzně po Skryje a Týřovice na okraji Křivoklátska v měřítku 1:70 000 kreslíře Marko Čermáka.
Česká republika

Horní Berounka : vodácko-tábornická mapa

35 Kč
31 Kč
Jeseníky - Šumpersko a Králický Sněžník 9
Zcela přepracovaný, rozšířený (na úctyhodných 288 stran) průvodce nejvyšším moravským pohořím. Horské túry v oblasti Hrubého Jeseníku - Šerák, Červenohorské sedlo, Švýcárna, Praděd, Ovčárna, Petrovy kameny - nejkrásnější hřebenovka.
Česká republika

Jeseníky - Šumpersko a Králický Sněžník 9

80 Kč
Střední Berounka : vodácko-tábornická mapa - 11%
Dekorativní vodácko-tábornická mapa střední Berounky a okolí v oblasti od Skryjí přes Křivoklát, Zbečno až k Berounu v měřítku 1:45 000 od kreslíře Marko Čermáka.
Česká republika

Střední Berounka : vodácko-tábornická mapa

35 Kč
31 Kč
Českomoravská vrchovina - 11%
Průvodce nabízí 50 vybraných turistických tras po Českomoravské vrchovině od Kolína a Pacova po Litomyšl a Velké Meziříčí. Popis každé trasy obsahuje všechny důležité informace, přesný itinerář cesty, představení zajímavých míst a podrobnou mapku.
Česká republika

Českomoravská vrchovina

268 Kč
238 Kč
Toulavá kamera 3 - 11%
Třetí díl knižního zpracování oblíbeného televizního pořadu Toulavá kamera obsahuje padesát poutavých reportáží. Publikace vás zavede na zajímavá místa České republiky – do neobyčejných muzeí, skanzenů i k unikátním přírodním výtvorům.
Česká republika

Toulavá kamera 3

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 65 položek
<< < 1 .. 5 6 7