Nejprodávanější tituly - květen 2022
Předškolní výuka

První písanka pro předškoláky - 11%
Aby se vaše dítě naučilo správně a úhledně psát, je nutné rozvíjet jemnou motoriku ruky od útlého věku. Tato kniha obsahuje soubor různých zábavných cvičení pro malé děti se zajímavými úkoly pro procvičování ruky.
Předškolní výuka

První písanka pro předškoláky

89 Kč
79 Kč
Já mám v krabici cukr a krupici - 11%
Soubor říkanek pro děti od 5 let.
Předškolní výuka

Já mám v krabici cukr a krupici

224 Kč
199 Kč
Vánoce - 11%
(1x)
V knize naleznete: původ Vánoc, průběh svátků a vánoční symboliku, recepty na vánoční pečivo a pokrmy, pranostiky, známé i méně známé vánoční zvyky, tradiční lidové koledy a říkadla; didaktické, smyslové, dramatické a pohybové hry; pohádky a příběhy.
Předškolní výuka

Vánoce

152 Kč
135 Kč
Léto a podzim - 11%
(1x)
Kniha Léto a podzim je součástí řady knih o lidových tradicích v naší zemi. Vysvětluje pozadí jednotlivých svátků, jejich časové zařazení, popis tohoto období, pověry, legendy, pranostiky, lidové zvyky, tradice a jejich původ.
Předškolní výuka

Léto a podzim

158 Kč
140 Kč
Ze školky do školy - Cvičení a omalovánky pro předškoláky - 11%
Tato kniha je plná cvičení, která vaše dítě naučí pracovat podle předloh a psát číslice. Najdete v ní také omalovánky a úkoly, na nichž si vaše dítě rozcvičí ruku pro psaní.
Předškolní výuka

Ze školky do školy - Cvičení a omalovánky pro předškoláky

89 Kč
79 Kč
Adventní čas - 11%
(1x)
V knize naleznete: Časové zařazení, charakteristiku období, pověry, legendy, pranostiky, lidové zvyky, tradice a jejich původ, a jejich využití v práci s dětmi - básničky, hádanky, říkadla, písničky, povídky, pohádky a náměty pro rukodělnou činnost.
Předškolní výuka

Adventní čas

158 Kč
140 Kč
Rok v mateřské škole - 11%
Čtyři úspěšné projekty výchovně vzdělávací práce v předškolním období (Jaro, Léto, Podzim, Zima v mateřské škole), vydávané nyní v ucelené publikaci za výhodnou cenu.
Předškolní výuka

Rok v mateřské škole

446 Kč
396 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 67 položek
<< < 1 .. 5 6 7