Nejprodávanější hudba - květen 2022

Bonnie Tyler - 13%
Zpěvačka Bonnie Tyler, vlastním jménem Gaynor Hopkins, se proslavila vroce 1977 singly „Lost In France“ a „More Than A Lover“.

Bonnie Tyler

143 Kč
125 Kč
Country vandrbál
Legendární album z počátku devadesátých let se konečně dočkalo reedice! V novém obalu a na 2CD přináší hity české country ve speciálních směsích určených pro vaše party nebo Silvestra. Album je také oblíbené na populárních kurzech country tanců.

Country vandrbál

287 Kč
Demons And Wizards
Reedice alba Demons and Wizards kapely Uriah Heep z roku 1972.

Demons And Wizards

710 Kč
Easy Rider: The Best Of The Mercury Recording
J. R. Cash byl americký zpěvák, kytarista a skladatel. Proslul především díky country, ale svým rozsahem patřil i do dalších žánrů. Podle mnoha hudebních kritiků se stal jedním z nejvýznamnějších amerických zpěváků dvacátého století.

Easy Rider: The Best Of The Mercury Recording

1 061 Kč
Flaming Pie
Flaming Pie je desáté sólové studiové album anglického hudebníka Paula McCartneyho. Vydáno bylo v květnu roku 1997 společnostmi Parlophone a Capitol Records a spolu s McCartneym jej produkovali Jeff Lynne a George Martin.

Flaming Pie

6 326 Kč
Hudba z Marsu
Čtvrté řadové album natočila skupina Tři sestry v roce 1995. Jako hosté hráli či zpívali: K. Holas, Ing. J. Spurný, P. Novotný, A. Suková, P. Ackermann, V. Papež a P. Janda, v jehož studiu Propast se nahrávalo.

Hudba z Marsu

665 Kč
Chceš mě? Chci tě!
Album z roku 1999 vychází nyní v remasterované podobě, poprvé na vinylu. Kromě hitu Chceš mě? Chci tě! je na něm 15 dalších písní včetně zajímavé coververze písničky Karla Plíhala Nagasaki Hirošima.

Chceš mě? Chci tě!

476 Kč
Kráska a zvířený prach
Album Kráska a zvířený prach obsahuje jedenáct původních písní a celkově třináct tracků vzniklých buď pod bdělým aranžérským dohledem Filipa Jelínka nebo jako výsledek společného hráčského ohmatávání a napínání základní struktury písně.

Kráska a zvířený prach

764 Kč
Notes On A Conditional Form
Notes on a Conditional Form je čtvrtým albem kapely The 1975, které je podle zpěváka Matthew Healyho inspirované britskou noční kulturou, která obnáší poezii londýnského okruhu M25, pozdní návštěvy McDonaldu a poslech garážové muziky v Peugeotu 206.

Notes On A Conditional Form

1 061 Kč
Písničky nejen pro děti
Nový výběr písniček populární autorské dvojice Svěrák/Uhlíř z pohádek a televizního pořadu Hodina zpěvu.

Písničky nejen pro děti

377 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 123 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 13 > >>