Nejprodávanější tituly - květen 2022
ekonomie

Komunikační a obchodní dovednosti manažera - 20%
V novém vydání úspěšné a čtivé příručky najdete osvědčené rady a tipy, jak zlepšit své komunikační a manažerské dovednosti, posílit vyjednávací schopnosti a umění přesvědčit. Tyto dovednosti jsou pro váš úspěch nepostradatelné.
ekonomie
Ukázky

Komunikační a obchodní dovednosti manažera

169 Kč
135 Kč
Komunikační dovednosti v praxi - 20%
Vedle popisu základních funkcí a charakteristiky komunikace a komunikačních forem zachycuje problematiku osobnosti člověka, jeho Já v komunikačním kontextu, sociální vnímání a naslouchání.
ekonomie
Ukázky

Komunikační dovednosti v praxi

365 Kč
292 Kč
Organizační kultura a její změna - 20%
Moderní publikace je věnována problematice organizační kultury jako důležité determinanty výkonnosti a dlouhodobé úspěšnosti firmy. Autorka, která je uznávanou kapacitou v této oblasti u nás, objasňuje, co se pojmem organizační kultura rozumí.
ekonomie
Ukázky

Organizační kultura a její změna

319 Kč
255 Kč
Personální činnosti a metody personální práce - 20%
Publikace je určena všem, kteří se zabývají řízením a rozvojem lidí v organizaci, zejména studentům andragogiky a personálního řízení, managementu a psychologie, personalistům a manažerům.
ekonomie
Ukázky

Personální činnosti a metody personální práce

271 Kč
217 Kč
Krizové řízení podniku - 20%
Na podnik působí řada jevů, které ohrožují dosahování podnikových cílů a často také samotnou existenci firem. Nejčastějším přístupem podnikového managementu je řešení krize, až když v podniku nastane.
ekonomie
Ukázky

Krizové řízení podniku

319 Kč
255 Kč
Oceňování podniku a standardy hodnoty - 20%
První publikace na toto téma u nás je určena všem, kteří mají co do činění s oceňováním aktiv pro různé účely, např. pro nákupy a prodeje podniků, fúze, akvizice, účetnictví a účetní konsolidace, oceňování v rámci účetnictví vedeného dle IAS/IFRS...
ekonomie
Ukázky

Oceňování podniku a standardy hodnoty

458 Kč
366 Kč
Zahraniční obchod - 20%
Publikace renomovaných autorů je určena pracovníkům podniků a institucí působících v oblasti vnějších ekonomických vztahů, vyučujícím a studentům ekonomických škol.
ekonomie
Ukázky

Zahraniční obchod

319 Kč
255 Kč
Manažerské účetnictví - 20%
Autoři komplexně popisují manažerské účetnictví jako systém sestávající ze tří základních subsystémů — nákladového účetnictví, rozpočetnictví a kalkulací.
ekonomie
Ukázky

Manažerské účetnictví

297 Kč
238 Kč
Principy zdravotního pojištění - 20%
Kniha předního českého odborníka na zdravotní pojištění seznamuje čtenáře s principy zdravotního pojištění, zejména konstrukcí produktů zdravotního pojištění, se způsoby stanovení výše pojistného, se zajištěním, tvorbou rezerv a otázkami spoluúčasti.
ekonomie
Ukázky

Principy zdravotního pojištění

361 Kč
289 Kč
Mezinárodní kapitálové trhy - zdroj financování - 20%
Kniha přibližuje situaci na mezinárodních kapitálových trzích a popisuje různé možnosti, jak zde mohou české podniky získat vlastní i cizí kapitál.
ekonomie
Ukázky

Mezinárodní kapitálové trhy - zdroj financování

339 Kč
271 Kč
Finanční analýza investičních projektů - 20%
Ojedinělá kniha pojednává o způsobu hodnocení investičních projektů. Kromě běžně užívaných kritérií přichází s novými kritérii, která nejsou známa z běžné odborné literatury.
ekonomie
Ukázky

Finanční analýza investičních projektů

127 Kč
102 Kč
Zobrazuji 121 - 140 z 131 položek
<< < 1 .. 5 6 7