Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
osobní rozvoj

Tajemství mentálního tréninku - 20%
(1x)
Naučte se díky knize ovládnout svou nervozitu, strach či hněv, zlepšete svou koncentraci, psychiku a výkonnost, naučte se brát neúspěchy a překážky, které nevyhnutelně přicházejí, jako příležitost k nastolení trvalých pozitivních změn.
osobní rozvoj
Ukázky

Tajemství mentálního tréninku

203 Kč
162 Kč
Thajská buddhistická dieta - 20%
(1x)
Kniha je praktickým manuálem moderního buddhistického životního stylu, vycházejícího z 8 let autorova života v Thajsku. Témata zahrnují nejen dietní doporučení, ale také návody k meditaci, zdravé fyzické aktivitě a pozitivnímu přístupu k životu.
osobní rozvoj
Ukázky

Thajská buddhistická dieta

89 Kč
71 Kč
Úvod do psychologie osobnosti - 20%
Kniha informuje o významných aspektech psychologie osobnosti od vzniku této disciplíny a dále o psychických vlastnostech, z nichž se osobnost skládá, o jejím vývoji, funkcích či povaze problémového Já.
osobní rozvoj
Ukázky

Úvod do psychologie osobnosti

390 Kč
312 Kč
25 typů lidí - jak s nimi jednat, jak je vést a motivovat - 20%
Jak poznat a efektivně komunikovat s negativistou, popletou nebo arogantním člověkem? Třetí vydání oblíbené knížky přibližuje pět nových typů lidí: člověka podezíravého, upovídaného, přecitlivělého, konzervativního a příbuzného.
osobní rozvoj
Ukázky

25 typů lidí - jak s nimi jednat, jak je vést a motivovat

203 Kč
162 Kč
Hluboká práce - 20%
(4x)
Hluboká práce vám umožní rychle pochopit složité koncepty a vytvářet lepší výstupy v kratším čase, díky čemuž se zlepšíte v tom, co děláte, a získáte pocit skutečného naplnění z mistrně odvedené práce. Jde vlastně o jakousi superschopnost („nové IQ“)
osobní rozvoj
Ukázky

Hluboká práce

239 Kč
191 Kč
Jak být chudým - 20%
Celoživotní nuzák, George Mikes, nás učí chudobě s elegancí, nadšením a vtipem.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak být chudým

121 Kč
97 Kč
Leadership & management development - 20%
Jste na manažerské pozici a zamotala vám hlavu teorie lídrovství? Myslíte si, že nemůžete být lídry, protože jste se nenarodili se správnými schopnostmi nebo nemáte potřebné charisma? Netušíte, jaké kompetence k výkonu role lídra potřebujete?
osobní rozvoj
Ukázky

Leadership & management development

254 Kč
203 Kč
Mozek a vědomí - 20%
(1x)
Co se stane, když přijmeme jako fakt, že vše, co si myslíme a cítíme, nevychází z nehmotné duše, ale z elektrochemické aktivity našeho mozku?
osobní rozvoj
Ukázky

Mozek a vědomí

180 Kč
144 Kč
Probouzení - 20%
(1x)
Ve své nejzásadnější knize, která je dnes lékařskou klasikou, autor přibližuje neobyčejné a dojemné příběhy pacientů dlouhodobě žijících v nemocnici pro chronicky nemocné. Na jejím základě vznikl filmu Čas probuzení s Robertem de Niro v hlavní roli.
osobní rozvoj
Ukázky

Probouzení

222 Kč
178 Kč
Rozhodování - 20%
Rozhodujeme esteticky, ekonomicky, právně, morálně, politicky, takticky a strategicky, sociálně i nábožensky. Rozhodujeme v nejistých situacích. Rozhodovat se musíme snad v každém vědomém okamžiku života.
osobní rozvoj
Ukázky

Rozhodování

200 Kč
160 Kč
Umělcova cesta - 20%
(2x)
Umělcova cesta nabízí vzrušující metodu, jejíž pomocí lze odstranit tvůrčí blok v jakékoli umělecké činnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Umělcova cesta

165 Kč
132 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden - 20%
(2x)
Peníze mají hodnotu jen tehdy, pokud máte čas si je užít. Strávíte-li své mládí v kanceláři, nejsou Vám k ničemu...
osobní rozvoj
Ukázky

Čtyřhodinový pracovní týden

279 Kč
223 Kč
Jak jsem sebrala odvahu - 20%
(1x)

Kniha o tom, že odvaha a strach se nevylučují Tahle kniha není návod, jak se přestat bát. Já se například bojím spousty věcí. Bojím se otevírat dopisy s modrým pruhem, bojím se pavouků, zubaře, předjíždění na okresce, bojím se, že v práci přijdou na to, že ve skutečnosti nic neumím. Přišla jsem ale na to, že i když se strachu nezbavím, nemusím ho za všech okolností poslouchat. I se strachem můžu sebrat odvahu a dělat věci, které bych od sebe nečekala.

osobní rozvoj
Ukázky

Jak jsem sebrala odvahu

209 Kč
167 Kč
Jak prokouknout druhé lidi - 20%
(2x)
Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého agenta kontrarozvědky FBI a uznávaného experta na neverbální chování. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak prokouknout druhé lidi

322 Kč
258 Kč
Jak přesvědčivě vyjednávat - 20%
Vyjednávat suverénně a s úspěchem není těžké, pokud znáte ty správné strategie a postupy! Najdete je v knížce zkušeného autora, plné skutečně prověřených rad a srozumitelných příkladů z praxe.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak přesvědčivě vyjednávat

246 Kč
197 Kč
Trénink mistrů improvizace - 20%
(1x)
Přinášíme vám hry k tréninku improvizace v mluveném projevu, prezentacích, ve veřejném vystupování a v mezilidské komunikaci. Tuto knihu jistě ocení všichni fanoušci improvizace, ale i ti, kteří veřejně vystupují.
osobní rozvoj
Ukázky

Trénink mistrů improvizace

220 Kč
176 Kč
Tvořivé myšlenky - 20%
(1x)
Tato knížka Vám poskytne praktický návod, jak se vypořádat s tím, co Vás v životě potká. Nabízí návod na změnu myšlení tak, abyste prožívali život naplno a s radostí. Nic jiného totiž od nás Život nechce.
osobní rozvoj
Ukázky

Tvořivé myšlenky

180 Kč
144 Kč
Ukliďte si v hlavě - 20%
Díky cvičením z této knížky můžete jen za deset minut denně zcela změnit svůj život! Ukáže vám, jak praktikovat jednoduchá meditační cvičení a všímavost v každodenním životě. Zpřístupňuje meditaci každému, kdo stojí o pořádek v hlavě a šťastný život.
osobní rozvoj
Ukázky

Ukliďte si v hlavě

229 Kč
183 Kč
Čeho před smrtí nejvíce litujeme - 20%
(4x)
Příběhy lidí loučících se se životem se prolínají s osobním příběhem autorky, hledající pozitivní smysl plného prožívání přítomnosti při stejně plném vědomí vlastní konečnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Čeho před smrtí nejvíce litujeme

299 Kč
239 Kč
Jak překonat nízké sebevědomí - 20%
Tato knížka vám pomůže vymanit se z bludného kruhu negativního vnímání sebe sama, naučí vás umění sebepřijetí a umožní změnit váš život k lepšímu.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak překonat nízké sebevědomí

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 141 - 160 z 190 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>