Nejprodávanější tituly - květen 2022
esoterika a astrologie

Buď šťastný - Inspirace pro Váš šťastný den - 12%
Série 55 inspirujících aforismů o štěstí a síle úsměvu, přinášející inspiraci k nalezení hlubšího zdroje štěstí.
esoterika a astrologie

Buď šťastný - Inspirace pro Váš šťastný den

104 Kč
92 Kč
Dějiny alchymie - 11%
Dějiny alchymie patří k oblastem přírodních věd, jejichž studium patří k velmi obtížným, už proto, že tato nauka existovala téměř dvě tisíciletí, a objevila se na třech kontinentech.
esoterika a astrologie

Dějiny alchymie

496 Kč
441 Kč
Inteligence duše - 11%
Lidská duše je jako labyrint, ve kterém člověk snadno zabloudí. Protichůdné nálady nás často ženou hned tím, hned oním směrem, a pak je zase všechno v nejlepším pořádku. Proč tomu tak je, pro nás ale většinou zůstává záhadou.
esoterika a astrologie
Ukázky

Inteligence duše

306 Kč
272 Kč
Magie v zrcadle vědy a pseudovědy - 11%
Tato publikace mapuje některé více či méně bludné cesty vědy ve vztahu k magii. Čtenář se nejprve seznámí se dvěma biofyzickými teoriemi, dále s filosofickou spekulací, psychofyzickými teoriemi, ...
esoterika a astrologie

Magie v zrcadle vědy a pseudovědy

225 Kč
200 Kč
Radost - Podvolte se tělu a životu - 11%
Alexander Lowen, slavný žák Wilhelma Reicha a zakladatel bioenergetiky, ve své knize ukazuje, jak se člověk může navrátit do přirozeného stavu radosti.
esoterika a astrologie
Ukázky

Radost - Podvolte se tělu a životu

441 Kč
392 Kč
Základy praktické magie - 20%
(1x)
Dnes již klasické dílo hermetických věd, literatury vztahující se k tajným učením o podstatě a příčinách věcí, určených pouze zasvěceným, mapuje danou oblast od základních pojmů, jakými je definice magie.
esoterika a astrologie
Ukázky

Základy praktické magie

159 Kč
127 Kč
Bohové, polobohové a předkové lidí - 11%
V této průlomové knize Zecharia Sitchin tvrdí, že i v dnešní době stále existují fyzické důkazy, které by mohly dát těmto sumerským a biblickým příběhům za pravdu.
esoterika a astrologie

Bohové, polobohové a předkové lidí

358 Kč
318 Kč
Brána smrti - 11%
(1x)
Kniha rozvíjí stejnojmenný seriál České televize a dané téma zachycuje ve větší ploše. Jednotlivé poznatky a zkušenosti tu jsou v nezkráceném působivějším vyznění a nabízejí jiný pohled na smrt, než je běžné.
esoterika a astrologie
Ukázky

Brána smrti

410 Kč
364 Kč
Být bohem je lidské - 20%
Účelem audioknihy je jednoduše a srozumitelně předat základy ezoteriky. Radek Harny se více jak 30 let zabývá evolučním cvičením a léčitelstvím.
esoterika a astrologie
Ukázky

Být bohem je lidské

299 Kč
239 Kč
Mandaly radosti - 11%
Oblíbená knížka mandal pro vykreslování - Mandaly radosti se dočkala svého druhého rozšířeného vydání. Jako poděkování všem příznivcům byla rozšířena o dvě nové, originální mandaly.
esoterika a astrologie

Mandaly radosti

135 Kč
120 Kč
Minulé životy - 20%
Autorka téhle knihy je regresní terapeutkou s rozsáhlou praxí. Přináší nám tedy nejen srozumitelné vysvětlení principu minulých životů, ale i praktická cvičení, s jejichž pomocí můžeme odhalit vlastní minulost.
esoterika a astrologie
Ukázky

Minulé životy

169 Kč
135 Kč
Mystika a vzdor - 11%
Dílo Mystika a vzdor představuje odvážný projekt „demokratizace mystiky“ pro náboženský život v sekulárním a pluralitním světě.
esoterika a astrologie

Mystika a vzdor

436 Kč
387 Kč
Snění temnoty
(1x)
Kniha Snění temnoty: magie, sex a politika čelné představitelky hnutí wicca a významné politické aktivistky vystupující pod jménem Starhawk pozoruhodně spojuje oblasti magie, spirituality a snah o politické a společenské změny.
esoterika a astrologie

Snění temnoty

62 Kč
Svatojanský tarot - 11%
Svatojanský tarot je inspirován poetikou středověkého Marseilleského tarotu a doplněn o svébytný a originální pohled české výtvarnice Evy Francové.
esoterika a astrologie

Svatojanský tarot

314 Kč
279 Kč
Thovt na každý den - 11%

V této knize předává Thovt opravdové klenoty žitého poznání a moudrosti. Jsou přizpůsobeny dynamickým procesům odehrávající se nyní na Zemi. Podmanivým způsobem plným lásky, jednoduchosti a srozumitelnosti zde učí efektivním cvičením.

esoterika a astrologie

Thovt na každý den

270 Kč
240 Kč
Živlová magie - 11%
Krátké shrnutí živlové teorie s důrazem na pratickou aplikaci. Jednotlivé živly a cvičení k nim, co přinese rovnováha živlů a jak ji pocítíme. Základy rituální praxe se živly. Využití živlů pro osobní růst i pro ovlivnění vnějších okolností.
esoterika a astrologie

Živlová magie

144 Kč
128 Kč
Alchymie a tarot - 11%
(1x)

Kniha se věnuje Meyrinkovu zájmu o alchymii a podrobně rozebírá alchymickou a tarotovou symboliku a strukturu v Meyrinkových románech Golem a Bílý dominikán.

esoterika a astrologie

Alchymie a tarot

204 Kč
182 Kč
Alchymie vysvětlená na svých tradičních textech - 11%

Eugene Canseliet je většině čtenářů znám jako spolupracovník a následovník adepta Fulcanelliho, který k vydání připravil a opatřil předmluvami jeho knihy Tajemství katedrál a Příbytky filosofů.

esoterika a astrologie

Alchymie vysvětlená na svých tradičních textech

267 Kč
238 Kč
Numerologie hrou - 11%
Další krok ke štěstí a lásce. Předpověď událostí, které nás potkají v letech 2010-2016. Postup jak si vytvořit Numerologický kalendář a souvislost numerologie s každodenním životem.
esoterika a astrologie

Numerologie hrou

152 Kč
135 Kč
Rychlý výklad tarotu - 11%

Jak rychle proniknout do podstaty výkladu tarotu. Tato celkově ojediněle zaměřená publikace si klade za cíl naučit čtenáře bezvadné orientaci ve výkladu.

esoterika a astrologie

Rychlý výklad tarotu

162 Kč
144 Kč
Zobrazuji 141 - 160 z 183 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>