Nejprodávanější tituly - květen 2022
svět

Praha
Od Karlova mostu ke Staroměstskému náměstí, od Židovské čtvrti po Malou Stranu, od Hradu k Václavskému náměstí, od Národního divadla k Muchově muzeu...
svět

Praha

224 Kč
Thajsko - Lonely Planet
Thajsko, přátelská a zábavu milující země, exotická a tropická, kultivovaná a historická, vyzařuje zlatou záři ze svých třpytivých chrámů, pláží i úsměvů.
svět

Thajsko - Lonely Planet

404 Kč
Benátky
Elektronický průvodce po Benátkách je zaměřený na srdce tohoto města – náměstí sv. Marka. V publikaci jsou popsány všechny budovy – dóžecí palác, bazilika, knihovna, prokurácie, hodinová věž, zvonice i kavárny.
svět
Ukázky

Benátky

89 Kč
Dublin - Inspirace na cesty
Turistický průvodce nabitý aktuálními informacemi z řady nakladatelství Berlitz. Text je doplněn množstvím poutavých fotografií. Pevná, šitá vazba vydrží časté používání v terénu a díky praktickému formátu lze průvodce pohodlně nosit v kapse.
svět

Dublin - Inspirace na cesty

206 Kč
Skotsko
Kdo a proč budoval megalitické stavby? Žil skutečně král Artuš? Jaké tajemství skrývá Rosslynská kaple? Žije ve skotských jezerech dávno vyhynulý tvor? A kým byl ve skutečnosti William Wallace?
svět

Skotsko

268 Kč
Šumava - Známá a neznámá
(1x)
Opravdový chrám přírody, největší oáza zeleně uprostřed Evropy, romantika i nostalgie, dramatické příběhy a záhady – je těžké vystihnout charakteristiku Šumavy, pohoří, ke kterému se musíme pořád vracet.
svět

Šumava - Známá a neznámá

359 Kč
Karel IV. a jeho Praha
Renomovaná autorka populárně historických publikací provede čtenáře středověkou Prahou ve stopách Karla IV. Jak Otce vlasti viděli jeho současníci, dvořané, řemeslníci, kupci a poutníci?
svět

Karel IV. a jeho Praha

179 Kč
Kuba - Lonely Planet
Omšelá, ale nádherná, zchátralá, ale přesto důstojná, Kuba je nepopsatelně magická země, jež stojí na prahu změn.
svět

Kuba - Lonely Planet

314 Kč
Kde pijí múzy 2
Ve druhém díle nás autor povede od Zlatého tygra, o němž byl díl první, na Nové Město do dalších slavných pražských hostinců, jejichž osudy se proťaly s českými kulturními dějinami a jež tak spoluvytvářely specifickou českou subkulturu.
svět

Kde pijí múzy 2

426 Kč
Nové rozhledny ČR
Pojďte s námi na nové rozhledny! V naší knize najdete více než 101 rozhleden a vyhlídkových staveb v ČR postavených po roce 2013. Jsou seřazeny přehledně podle krajů a o každé se dozvíte maximum možných informací.
svět

Nové rozhledny ČR

269 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 107 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>