Nejprodávanější tituly - květen 2022
hudba

Pošli to tam!
Michal Pavlíček sestavil novinkové autorské albumvduchu svého vnímání hudby jako svobodnéhohorizontubez hranic a stylových omezení. Sousedí zde tedy skladby různorodé, postavené tu na sólové kytaře, jinde na vokálu.
hudba

Pošli to tam!

674 Kč
Double Album
Nejen silueta samotného Mira Žbirky se stala inspirací pro známou českou malířku a grafičku Mílu Fürstovou žijící ve Velké Británii. Náměty chodila čerpat i do studia 3 v Abbey Road, kde Miro Žbirka nahrával své již druhé album.
hudba

Double Album

323 Kč
Excellent Mistake
Náladou se album Excellent Mistake přibližuje debutové desce Ocean. Do nahrávky se podařilo přenést až nakažlivou energii, která je jednou z hlavních předností kapely. Osobitý drajv nepřipustí netečný poslech. Album je plně autorské a hodně barevné.
hudba

Excellent Mistake

314 Kč
Jak jsi krásné, neviňátko
(1x)
Do tohoto alba jsme soustředili to nejlepší z naší vánoční koncertní činnosti z uplynulých jednadvaceti let. Kromě českých i moravských lidových koled zazní tu a tam i některá zlidovělá, jakou je raně barokní „Chtíc, aby spal“ Adama Michny.
hudba

Jak jsi krásné, neviňátko

206 Kč
Nebojte se klasiky! 17-20 KOMPLET Nástrojové skupiny
Nový komplet populární edice, která uvádí do světa klasické hudby trochu neklasicky, ale o to zajímavěji. Smyčcové nástroje aneb Koňská oháňka tisíckrát jinak, Žesťové nástroje aneb Jak troubí potrubí, Dřevěné dechové nástroje...
hudba
Ukázky

Nebojte se klasiky! 17-20 KOMPLET Nástrojové skupiny

699 Kč
Si
Nejúspěšnější interpret klasické hudby Andrea Bocelli vydává po 14letech desku Si tvořenou novým materiálem, která oslavuje lásku, rodinu, víru a naději.
hudba

Si

422 Kč
Všechno je proměnlivé
Objevené záznamy necenzurovaných písní ze 70. a počátku 80. let.
hudba

Všechno je proměnlivé

296 Kč
(S+H)Q + friends
Deska SHQ a přátelé byla pořízena ve velmi tvůrčí a zároveň zlomové etapě existence nejvýznamnějšího českého jazzového souboru šedesátých let.
hudba

(S+H)Q + friends

224 Kč
Balíček karet
Autorovo životní jubileum připomíná reedic kultovního alba Balíček karet.
hudba

Balíček karet

158 Kč
Bombarďák-3FO3
Ideální deska nejen pro děti vám dodá veselou a dobrou náladu. Třetí album rozpustilé party Bombarďák nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, ska a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem.
hudba

Bombarďák-3FO3

269 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 124 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 13 > >>