Nejprodávanější tituly - červen 2022
ostatní

Drama dirigenta
Monografie Drama dirigenta je první rozsáhlou biografií Jaroslava Krombholce (1918–1983), nejtalentovanějšího dirigenta ze školy Václava Talicha, spjatého celoživotně zejména s operou Národního divadla v Praze.
ostatní

Drama dirigenta

405 Kč
Expedice
(1x)
Výtvarnici, která nemá ráda zimu, natolik zaujme tajemný osud polární expedice, že vystuduje medicínu a vydá se na vlastní pěst po jejích stopách. Kniha plná textu, fotografií, ledu a vášně.
ostatní

Expedice

358 Kč
Extáze
(2x)
Alma Mahler-Schindlerová. Oduševnělá múza, zdrženlivá dáma, anebo poživačná nymfomanka?
ostatní

Extáze

89 Kč
Galerie 207
Katalog mapuje jednu dekádu Galerie 207, která vznikla v roce 2008 v Ateliéru intermediální konfrontace jako výstavní a pedagogická platforma na akademické půdě UMPRUM.
ostatní

Galerie 207

18 Kč
Generace? - 9%
Publikace je poctou české hudbě a jejím tvůrcům označovaným jako „skladatelská generace sedmdesátých let 20. století“.
ostatní

Generace?

269 Kč
245 Kč
Hrady a zámky - Klenoty Čech, Moravy a Slezska
Z českých hradů a zámků dýchá tajemná historie. Jejich velký počet a překvapivá rozmanitost láká každý rok stále více turistů toužících po poznání.
ostatní

Hrady a zámky - Klenoty Čech, Moravy a Slezska

629 Kč
Jáchymov
(1x)
Potkají se náhodou: nakladatel a bývalá tanečnice. Ona mu začíná vyprávět tragický příběh svého otce - slavného hokejového brankáře, zatčeného komunistickým režimem a vězněného v Jáchymově.
ostatní

Jáchymov

269 Kč
Kambodža - 30%
Experti Rough Guides za vás udělali všechnu těžkou práci: vyhledali nejlepší ubytování, ochutnali nejlahodnější khmérské jídlo a důkladně pročesali celé pobřeží, jen aby našli ty nejlepší pláže.
ostatní

Kambodža

538 Kč
376 Kč
Kanada - velký průvodce
Nový velký turistický průvodce po Kanadě. Nechte se inspirovat a vydejte se s námi za exotikou! Průvodce na první pohled zaujme velkorysým formátem, úžasnými fotografiemi, barvitým vykreslením historie i poutavým zpracováním hlavní části.
ostatní

Kanada - velký průvodce

711 Kč
Karneval paměťových buněk
(1x)

Vzpomínky a postřehy moderátora populární talkshow Všechnopárty.

Oblíbený moderátor a bavič Karel Šíp s nadhledem sobě vlastním představuje témata, která ho zajímají, o kterých debatuje se svými televizními hosty nebo jež vyplavila zákoutí jeho p

ostatní
Ukázky

Karneval paměťových buněk

269 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100