Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
humor

Džungle v kuchyni - 20%
(1x)
Čekáte od Ivanky Deváté omračující recepty z ingrediencí neslýchaných a cizokrajných? Omyl. Spíše se dozvíte, že ve dvaceti letech ještě neuměla uvařit ani kafe a jaké to bylo dobrodružství. A tak začala vstřebávat jakékoliv znalosti z oboru gastronomie, přičemž byla ochotná osvojit si recept i vyhlášené bordelmamá, pokud by stál za to.
humor
Ukázky

Džungle v kuchyni

209 Kč
167 Kč
Kde spí lufťáci - 20%

Veselé vzpomínky známé české herečky a spisovatelky na chvíle odpočinku Protože luftu, přesněji čerstvého vzduchu, je ve městě proklatě málo, zavede vás oblíbená česká autorka na hory, k rybníku, k moři… A spát se bude všemožně – pod širákem, ve stanu, horské boudě, na chatě či chalupě, ale i pohodlně v hotelu a penziónu.

humor
Ukázky

Kde spí lufťáci

209 Kč
167 Kč
Koukám a co nevidím - 20%

Všude kolem nás je plno věcí, kterým se můžeme od srdce zasmát Fejetony známé herečky a spisovatelky, která si s humornou nadsázkou všímá obyčejných věcí kolem nás, ať už se udály v oblasti kulturní, politické, nebo osobní. A všude autorka nachází něco, čemu se může od srdce zasmát.

humor
Ukázky

Koukám a co nevidím

209 Kč
167 Kč
Ledaže se spletu - 20%

Sbírka sebeironických postřehů od nejpopulárnějšího seniora, který baví český internet svým pověstným ostrovtipem České zdravotnictví a lázeňství by mělo opustit doktrínu, že zdraví vzniká brzkým vstáváním.

humor
Ukázky

Ledaže se spletu

189 Kč
151 Kč
Neviditelný život Euridice Gusmaové - 20%
(1x)

Humor a brazilský temperament v netradičním příběhu o emancipaci žen Eurídice by se v životě ráda prosadila, ale všechny jejich snahy jsou už předem odsouzeny k neúspěchu. Její tradičně smýšlející manžel není na nezávislou ženu zvědavý. Hlavně ať jsou pantofle podélně srovnané u paty postele a rádio není nahlas ani potichu!

humor
Ukázky

Neviditelný život Euridice Gusmaové

199 Kč
159 Kč
Tři muži ve člunu (o psu nemluvě) - 20%
Tři dobří přátelé obklopeni tabákovým dýmem si vzájemně začnou stěžovat na neduhy, které je poslední dobou pronásledují. Po zralé úvaze dojdou k závěru, že jediné, co jim může zachránit psychické i fyzické zdraví, je společná dovolená. A tak se rozhodnou vyrazit i se psem Montmorencym na řeku.
humor
Ukázky

Tři muži ve člunu (o psu nemluvě)

189 Kč
151 Kč
V nejlepším věku - 20%
(1x)
Jste žena a zmáhá vás někdy deprese z běžícího času? Máte pocit, že by bylo lepší být muž nebo náctiletá krasavice, že teď už je jen čas trénovat s maceškami na prsou? Pak je tahle kniha právě pro vás. 28 kapitol na 28 dnů, 28 důkazů, že život po padesátce je skvělý.
humor
Ukázky

V nejlepším věku

189 Kč
151 Kč
Zbouchnul jsem Satanovu dceru - 20%
Přišla si pro jeho duši, ale odešla s jeho srdcem. Román Carltona Mellicka III, autora s ohromující fantazií a nezaměnitelným stylem, je romantickou komedií, jaká tu ještě nebyla.
humor
Ukázky

Zbouchnul jsem Satanovu dceru

170 Kč
136 Kč
Dějiny mírného pokroku v mezích zákona - 21%
Politické a sociální dějiny strany mírného pokroku v mezích zákona napsal Jaroslav Hašek v letech 1911-12 a pojal je jako historii pražské bohémy, scházející se v hospůdkách U zlatého litru, u Bláhů, u Svíčky, v Kravíně a jinde.
humor
Ukázky

Dějiny mírného pokroku v mezích zákona

29 Kč
23 Kč
Deníček moderního fotra 3 - 20%
Třetí díl oblíbeného Deníčku moderního fotra je zároveň dílem posledním. Autor bezostyšně přiznává, že o svém synovi Čeňkovi napsal vše, co se dalo, a další dítě ani knihu by pravděpodobně nepřežil. Čeňkovi už jsou tři, plínky zkušeně zaměnil za nočník.
humor
Ukázky

Deníček moderního fotra 3

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 115 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>