Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
společenské vědy

Islám a budoucnost tolerance - 20%
(1x)

Jsou radikální muslimové opravdu v menšině? Jak malá je tato menšina? Zastává umírněná většina liberální hodnoty? Kdo je vlastně onen často vzývaný „umírněný“ muslim? A je islám mírumilovné náboženství, které bylo „uneseno“ teroristy?

společenské vědy
Ukázky

Islám a budoucnost tolerance

169 Kč
135 Kč
Když se řekne komunitní práce - 20%
Publikace shrnuje hlavní principy a modely komunitní práce, sleduje vývoj komunitní práce od konce 19. století, specifika v Českých zemích a zmiňuje etapy komunitní práce ve 20. století.
společenské vědy
Ukázky

Když se řekne komunitní práce

120 Kč
96 Kč
Základy teorie krizového managementu - 20%
Publikace je určena především studentům dvouoborového studia studijního oboru Ochrana obyvatelstva se zaměřením na vzdělávání na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy v Praze.
společenské vědy
Ukázky

Základy teorie krizového managementu

130 Kč
104 Kč
Triumf rasismu - 20%
(1x)
Kniha, která představuje druhý svazek rozsáhlého historického pojednání o vývoji západního rasového myšlení, navazuje na Úsvit rasismu (2013). Mezioborově zaměřená studie spojuje přístupy soudobých historických a antropologických věd.
společenské vědy
Ukázky

Triumf rasismu

329 Kč
263 Kč
Umění zahálky - 20%
(1x)
Jak zahálet a tím si uchovat svěžet a zdravý rozum. Jak přežít v době computerů bez antidepresiv. Chvála pomalosti a rozumu.
společenské vědy
Ukázky

Umění zahálky

121 Kč
97 Kč
Jak se zavírají tuneláři - 20%
(1x)
Bývalý policista a vyšetřovatel hospodářské kriminality Máte před sebou jedinečnou výpověď muže, bývalého vyšetřovatele hospodářské kriminality, mezi jehož případy patřila i veleslavná česká kauza Viktora Koženého.
společenské vědy
Ukázky

Jak se zavírají tuneláři

149 Kč
119 Kč
Jak uspět při obchodním telefonování - 20%
V této knize naleznete praktické a vyzkoušené tipy a návody, s jejichž pomocí snadno a rychle navážete kontakt s novými zákazníky a klienty a prolomíte bariéru jejich odmítání.
společenské vědy
Ukázky

Jak uspět při obchodním telefonování

254 Kč
203 Kč
Jak získat a ovlivnit téměř každého - 20%
Chtěli byste umět snadněji přesvědčit jiné lidi, získat je na svou stranu a úspěšně s nimi navazovat vztahy? Naučíte-li se perfektně jednat s lidmi, získáte v životě obrovskou výhodu.
společenské vědy
Ukázky

Jak získat a ovlivnit téměř každého

271 Kč
217 Kč
Knihy a jejich lidé

Jiří Trávníček se už řadu let zabývá čtenářstvím. Jeho publikace, založené na kvantitativním výzkumu (Čteme? a Čtenáři a internauti), přinesly po mnoha letech konečně důležitá data o oblasti, která zůstávala stranou zájmu literární vědy.

společenské vědy
Ukázky

Knihy a jejich lidé

169 Kč
Lege artis v medicíně - 20%
Předkládaná publikace je dalším dílem spojeným se sérií publikací na téma „Etika a komunikace v medicíně“. Jedná se o monografickou publikaci, která skládá fakta, poznatky a názory významných reprezentantů daných oborů.
společenské vědy
Ukázky

Lege artis v medicíně

305 Kč
244 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 121 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 > >>