Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2022
zdraví a životní styl

Pomalá dieta - Jak jíst pro potěšení, energii a zdraví - 11%
V Pomalé dietě Marc David ukazuje nový způsob, jak porozumět našemu vztahu k jídlu. Zaměřuje se na kvalitu a na možnosti, jak skrze potěšení z jídla proměnit a vylepšit metabolismus.
zdraví a životní styl
Ukázky

Pomalá dieta - Jak jíst pro potěšení, energii a zdraví

410 Kč
364 Kč
Vaříme pro kojence a batolata - 11%

Moderní a ucelená příručka pro moderní maminku – kuchařka, ve které autorka představuje recepty na výživné a chutné pokrmy pro miminka a batolata. Naprostý bestseller mezi kuchařkami pro děti.

zdraví a životní styl

Vaříme pro kojence a batolata

314 Kč
279 Kč
Emoční kód - 11%
V Emočním kódu známý holistický lékař a přednášející Dr. Bradley Nelson zručně odhaluje vnitřní působení podvědomé mysli. Odhaluje, jak emočně vypjaté události z naší minulosti nás stále mohou pronásledovat ve formě „uvězněných emocí“.
zdraví a životní styl

Emoční kód

341 Kč
303 Kč
Jak déle žít a lépe se cítit - 6%
(1x)
Kniha se zabývá výživou, v prvé řadě pak vitaminy, z nichž nejdůležitější je vitamin C. Rozebírá působení vitaminů v lidském těle a jejich účinky proti různým nemocem, od nachlazení přes psychické poruchy až třeba po rakovinu či onemocnění srdce.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jak déle žít a lépe se cítit

296 Kč
278 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 11%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
zdraví a životní styl

Kettlebell Simple & Sinister

359 Kč
319 Kč
Lymfatické masáže - 11%
Ojedinělá publikace, určená především masérům mimo oblast zdravotnictví, přináší názorně ilustrovaný popis hmatů lymfatické masáže, která je nejlepší terapií lymfatických otoků – lymfedémů
zdraví a životní styl

Lymfatické masáže

197 Kč
175 Kč
Stop cukrovce - 11%
Milion obyvatel České republiky je v ohrožení diabetem 2. typu. Mnozí si to ještě neuvědomují, avšak 15 % dospělých a téměř polovina seniorů nad 70 let už při sobě nosí průkaz diabetika.
zdraví a životní styl

Stop cukrovce

251 Kč
223 Kč
Závislost - 11%
Jaké jsou kořeny závislosti? Známý autor Heinz-Peter Röhr je vztahuje k touze po blízkosti, lásce, uznání. Léčba závislosti podle něj vyžaduje upřímné uznání vlastní nemoci, které lze zpracovat jen skrze truchlení.
zdraví a životní styl

Závislost

251 Kč
223 Kč
Život na živo - 11%
(1x)
Tato kniha je naplněna autentickými příběhy lidí, kteří za autorovy přímé účasti prožili smrt zaživa. Zhoubný proces v těle, známý jako rakovina, mnohým z nich umožnil vstát z mrtvých, když předtím překonali sami sebe.
zdraví a životní styl

Život na živo

269 Kč
239 Kč
Bestseller o životě 2
(1x)
Kniha nese podtitul Konec Institutu rehabilitace zrakově postižených v Čechách. Ústřední motto knihy zní: „To jsem musela oslepnout, abych mohla koukat jako blázen?“ Tato publikace je o kráse i strastech života viděných očima nevidomé ženy.
zdraví a životní styl

Bestseller o životě 2

23 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 130 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 > >>