Nejprodávanější knihy - červen 2022
naučné

Dnes má svátek... - 11%
Kdo má dnes svátek? No přece já! Hravá obrázková encyklopedie, která vám prozradí leccos o původu a významu jmen v kalendáři.
naučné

Dnes má svátek...

359 Kč
319 Kč
Pod zemí, pod vodou - 11%
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
naučné
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
439 Kč
Zakousněte se do knihy - 11%
(1x)
Soubor pracovních listů je určený pro žáky 1. až 3. tříd. Jednotlivé úkoly směřují především k podpoře čtenářství a k rozvoji pozitivní vazby na knihy, ale i k podpoře čtení s porozuměním a rozvoji slovní zásoby.
naučné

Zakousněte se do knihy

143 Kč
127 Kč
101 věcí o závodních strojích - 11%
Objevuj s námi vzrušující svět závodníků a závodních strojů. Poznej do detailu ty nejrychlejší, nejlepší a nejmodernější stroje. Seznam se s překvapivými a neuvěřitelnými informacemi. Vydej se do nádherného světa zajímavostí, doplněných názornými a realistickými obrázky.
naučné

101 věcí o závodních strojích

107 Kč
95 Kč
Ema Naopak - 11%
Ema je skoro pořád veselá. Ale někdy se vzteká, je protivná a má špatnou náladu. To se potom změní v Emu Naopak. Co všechno tahle Ema provádí? Ledacos!
naučné

Ema Naopak

179 Kč
159 Kč
Já se taky zpovídám - 11%
Autor v této bohatě ilustrované knize nabízí čtenářům text, který je může doprovázet po celou dobu přípravy na první svatou zpověď. Vede dialog s dětmi, ptá se na jejich zkušenosti, nabízí jim své názory, vysvětluje úryvky z Písma svatého.
naučné

Já se taky zpovídám

143 Kč
127 Kč
Jak jsem velká? - Bublinky - 11%
Žabky jako brčál zelené ve vodě plavou a ráchají se, jak by ne! Nalep zelené velké a malé samolepky tam, kam patří! Zajíčci moc rádi jezdí na výlety společně a cestou si pochutnají na zmrzlině báječně! Zvládneš nalepit modré velké a malé samolepky na
naučné

Jak jsem velká? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Kam patřím? - Bublinky - 11%
V této knížce najdou naši nejmenší plno jednoduchých aktivit a 140 samolepek, které jim pomohou naučit se jednoduše a bez námahy rozeznávat barvy.
naučné

Kam patřím? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Najdi a počítej! - Bublinky - 11%
Malý méďa radost má: tahle pizza ta je má? Nalep na pizzu 8 červených samolepek!V této knížce najdou naši nejmenší plno jednoduchých aktivit a 140 samolepek, které jim pomohou seznámit se jednoduše a bez námahy se základními číslicemi.
naučné

Najdi a počítej! - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Skutky milosrdenství - Jak na ně - 11%
Tato publikace nabízí mnoho možností, jak ji využít při práci s dětmi. Najdete v ní informace o jednotlivých skutcích milosrdenství i s konkrétními úkoly a zamyšleními.
naučné

Skutky milosrdenství - Jak na ně

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 118 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>