Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2022
dobrodružství

Plants vs. Zombies: Postrach okolí - 11%
Mladí dobrodruzi Patrice a Nate společně s ubrebtaným strážcem sousedství cvokem Davem bojovali se zombiemi v minulosti i budoucnosti. Jsou však připraveni na novou vlnu akademicky vzdělaných protivníků?
dobrodružství

Plants vs. Zombies: Postrach okolí

179 Kč
159 Kč
Leonardo da Vinci - 11%
Ve Florencii kvete umění, ale také tu zuří boj o moc mezi rodem Medicejských a Pazziů. Bára se do něj zaplete úplně nevědomky - tajný vzkaz určený jednomu z Medicejských se totiž omylem ocitne právě u ní.
dobrodružství

Leonardo da Vinci

224 Kč
199 Kč
Plants vs. Zombies:T rávogeddon - 11%
Populární hra Plants vs. Zombies konečně i v podobě komiksu! Ubrebtaný cvok Dave se snaží pomoct své neteři Patrice a jejímu kamarádovi Natovi odrazit invazi zombií, která postupně zaplavuje poklidné městečko.
dobrodružství

Plants vs. Zombies:T rávogeddon

152 Kč
135 Kč
Příšerné příběhy vánoční - 6%
(2x)
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.
dobrodružství
Ukázky

Příšerné příběhy vánoční

161 Kč
151 Kč
Terezínské ghetto - 11%
Historička Veronika Válková ve svých knihách přenáší čtenáře do skutečné, reálné historie, kde spolu s Bárou zažívají napínavé chvilky, zároveň se toho ale také hodně dozvědí.
dobrodružství

Terezínské ghetto

224 Kč
199 Kč
Naruto 5: Vyzyvatelé - 11%
Během svého tréninku na nindži tři studenti, Naruto, Sakura a Sasuke, ovládli nové bojové techniky, potýkali se s nebezpečnými zabijáky a potáceli se na hranici života a smrti. Napínavý komiks pro děti.
dobrodružství

Naruto 5: Vyzyvatelé

206 Kč
183 Kč
Snílci - 11%
(1x)
Zázračný svět plný skřítku, mluvících stromů, rytířů a pannen v nouzi se zde stává dějištěm iniciačního příběhu o trnitém putování ke zralosti.
dobrodružství

Snílci

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 137 položek
<< < 1 .. 12 13 14