Nejprodávanější tituly - červen 2022
magie

Služba duchovního člověka
Titul Služba duchovního člověka (1802) je posledním Saint-Martinovým dílem. Je skutečným breviářem duchovního člověka, který touží dosáhnout vnitřní proměny a odložit zbytečný balast informací, jimiž ho zahrnuje dnešní svět.
magie

Služba duchovního člověka

675 Kč
Magie ve středověku
(3x)
Autor ve své nejvýznamnější práci sleduje vývoj magie od jejích předkřesťanských kořenů, přes její křesťansko-pohanskou podobu v období vrcholného a pozdního středověku až po její okultistické vyústění v 15. a 16. století.
magie

Magie ve středověku

253 Kč
Encyklopedie vúdú
Více než 900 hesel a téměř 400 stran činí z této encyklopedie nepostradatelný zdroj informací pro každého zájemce o haitské náboženství a magii i o haitskou kulturu jako takovou.
magie

Encyklopedie vúdú

446 Kč
Clavicula Salomonis
Slavný okultní grimoire CLAVICULA SALOMONIS, jež pochází ze středověkých rukopisů archivovaných v Britském národním museu, je konečně připraven a přeložen pro české čtenáře. Praxe ceremoniální orace, zaklínání, přípravy magických nástrojů...
magie

Clavicula Salomonis

314 Kč
Planetární sekce venušského klifotu
Studie o deseti planetárních sekcích, které působí v rámci venušského klifotu. Jedná se o nové, v okultismu dosud nezpracované téma. Kniha se z velké části opírá o výsledky experimentální práce a je určená vážným zájemcům o magii.
magie

Planetární sekce venušského klifotu

270 Kč
Živlová magie
Krátké shrnutí živlové teorie s důrazem na pratickou aplikaci. Jednotlivé živly a cvičení k nim, co přinese rovnováha živlů a jak ji pocítíme. Základy rituální praxe se živly. Využití živlů pro osobní růst i pro ovlivnění vnějších okolností.
magie

Živlová magie

144 Kč
Kniha kouzel
Kouzlení a čarování pozvolna vstoupilo do našich životů a nejedna moderní žena i nejeden úspěšný muž napomáhají příznivému průběhu svého žití kouzly. Ale jak to vlastně funguje?
magie

Kniha kouzel

169 Kč
Prachaos
(1x)
Kniha Prachaos podává přehled současné nejrychleji se rozvíjející školy okultismu – magie chaosu.
magie

Prachaos

270 Kč
Magický svět
Autorovo nejslavnější, dnes již klasické dílo rekonstruuje „magický věk“ jako moment vývoje dějin ducha.
magie

Magický svět

322 Kč