Nejprodávanější Kniha - červen 2022
první stupeň

Ema Naopak - 11%
Ema je skoro pořád veselá. Ale někdy se vzteká, je protivná a má špatnou náladu. To se potom změní v Emu Naopak. Co všechno tahle Ema provádí? Ledacos!
první stupeň

Ema Naopak

179 Kč
159 Kč
Já se taky zpovídám - 11%
Autor v této bohatě ilustrované knize nabízí čtenářům text, který je může doprovázet po celou dobu přípravy na první svatou zpověď. Vede dialog s dětmi, ptá se na jejich zkušenosti, nabízí jim své názory, vysvětluje úryvky z Písma svatého.
první stupeň

Já se taky zpovídám

143 Kč
127 Kč
Jak jsem velká? - Bublinky - 11%
Žabky jako brčál zelené ve vodě plavou a ráchají se, jak by ne! Nalep zelené velké a malé samolepky tam, kam patří! Zajíčci moc rádi jezdí na výlety společně a cestou si pochutnají na zmrzlině báječně! Zvládneš nalepit modré velké a malé samolepky na
první stupeň

Jak jsem velká? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Kam patřím? - Bublinky - 11%
V této knížce najdou naši nejmenší plno jednoduchých aktivit a 140 samolepek, které jim pomohou naučit se jednoduše a bez námahy rozeznávat barvy.
první stupeň

Kam patřím? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Najdi a počítej! - Bublinky - 11%
Malý méďa radost má: tahle pizza ta je má? Nalep na pizzu 8 červených samolepek!V této knížce najdou naši nejmenší plno jednoduchých aktivit a 140 samolepek, které jim pomohou seznámit se jednoduše a bez námahy se základními číslicemi.
první stupeň

Najdi a počítej! - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Nové příběhy Seka a Zuly - 11%
Na úspěšné vydání knihy o neandrtálských sourozencích Sek a Zula navazuje další výběr pravěkých příběhů.
první stupeň

Nové příběhy Seka a Zuly

179 Kč
159 Kč
Plants vs. Zombies: Postrach okolí - 11%
Mladí dobrodruzi Patrice a Nate společně s ubrebtaným strážcem sousedství cvokem Davem bojovali se zombiemi v minulosti i budoucnosti. Jsou však připraveni na novou vlnu akademicky vzdělaných protivníků?
první stupeň

Plants vs. Zombies: Postrach okolí

179 Kč
159 Kč
Povídky pro dobrodruhy
Karel Čapek a Otakar Batlička, dva populární spisovatelé, jejichž povídky baví i napínají už několik generací, se stali námětem pro výtvarné komiksové zpracování Jiřího Filípka.
první stupeň

Povídky pro dobrodruhy

62 Kč
Sek a Zula - 11%
Příběhy neandrtálských dětí Seka a Zuly, brontosaura Punti, tygříka Drápka, pterodaktyla Inocence a dalších vycházejí ve druhém, opraveném vydání pro pobavení a poučení nové generace malých čtenářů.
první stupeň

Sek a Zula

179 Kč
159 Kč
Skutky milosrdenství - Jak na ně - 11%
Tato publikace nabízí mnoho možností, jak ji využít při práci s dětmi. Najdete v ní informace o jednotlivých skutcích milosrdenství i s konkrétními úkoly a zamyšleními.
první stupeň

Skutky milosrdenství - Jak na ně

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 191 - 200 z 229 položek
<< < 1 .. 18 19 20 21 22 23 > >>