Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
ostatní

Případ Václava Talicha - 20%
(1x)
Po skončení druhé světové války byl dirigent Václav Talich obviněn z kolaborace. Za inspirátora bývá označován ministr Zdeněk Nejedlý. Publikace si všímá korektních vztahů mezi nimi v meziválečném období.
ostatní
Ukázky

Případ Václava Talicha

120 Kč
96 Kč
Václav Havel - 20%
(2x)
Václav Havel znal spisovatelku Edu Kriseovou z disentu. Prožila s ním nejbouřlivější revoluční týdny a stala se nejprve jeho poradkyní a potom ředitelkou odboru Stížností a milostí na Pražském hradě.
ostatní
Ukázky

Václav Havel

245 Kč
196 Kč
Vyšehradský hřbitov - 20%
Autor se v knize "Vyšehradský hřbitov" pokusil o jakýsi výběr 164 snad nejzajímavějších jmen z osobností pohřbených na tomto hřbitově. U každého ze slavných nebožtíků uvádí několik slov o jeho životě a osudech.
ostatní
Ukázky

Vyšehradský hřbitov

49 Kč
39 Kč
Anglické listy - 20%
Čtenářsky přitažlivý „cestopis“ psaný s pochopením pro všednodenní život a kulturu. Nenucené přecházení od věcí trvalých k okamžitým dojmům, kombinace poučeného cestovatele s „naivním“ divákem. Doporučená školní četba.
ostatní
Ukázky

Anglické listy

49 Kč
39 Kč
Ivan Blatný v mých vzpomínkách - 20%
Brněnský lékař Jan Šmarda v knize Vzpomínky na Ivana Blatného poprvé popisuje dosud málo známé okolnosti ze života svého bratrance, významného českého básníka Ivana Blatného.
ostatní
Ukázky

Ivan Blatný v mých vzpomínkách

150 Kč
120 Kč
Jan Hus známý i neznámý - 20%
Jiří Kejř vypráví přístupnou formou příběh života mistra Jana Husa, systematicky vysvětluje pohnutky jednání tohoto významného myslitele i podstatu jeho individualistického založení.
ostatní
Ukázky

Jan Hus známý i neznámý

100 Kč
80 Kč
Knihy a jejich lidé

Jiří Trávníček se už řadu let zabývá čtenářstvím. Jeho publikace, založené na kvantitativním výzkumu (Čteme? a Čtenáři a internauti), přinesly po mnoha letech konečně důležitá data o oblasti, která zůstávala stranou zájmu literární vědy.

ostatní
Ukázky

Knihy a jejich lidé

169 Kč
Pozitivní metody výchovy psa - 20%
(1x)
Vítejte ve světě pozitivních metod výcviku psů. Kniha je určena všem majitelům psů, kteří hledají nějakou metodu pro nenásilné vedení psa – nebo si některou z nich už dokonce osvojili.
ostatní
Ukázky

Pozitivní metody výchovy psa

229 Kč
183 Kč
Smalt ve výtvarné tvorbě - 20%
Kniha přináší ucelené informace o smaltu v umělecké tvorbě a přibližuje jeho historické a současné techniky.
ostatní
Ukázky

Smalt ve výtvarné tvorbě

339 Kč
271 Kč
Trénink herní přirozenosti - 20%
Podstatou této knihy je přiblížit trenérům sportovních her, koučům, učitelům a v neposlední řadě i rodičům, jak funguje sebeuvědomování při sportovním výkonu a na základě toho nastínit novou cestu, jak postupovat při výchově sportovních talentů.
ostatní
Ukázky

Trénink herní přirozenosti

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 234 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 24 > >>