Nejprodávanější tituly - červen 2022
písňové texty

Kacířův kancionál - 11%
(12x)
Kniha ilustrovaných textů legendární cross-overové kapely Insania komentovaných historickými postavami od antických i moderních filosofů a duchovních revolucionářů přes mediální ikony, vrahy a nechvalně známé dobové figury.
písňové texty
Ukázky

Kacířův kancionál

1 169 Kč
1 039 Kč
Koledník - nejznámější vánoční písně - 12%
Sbírka 25 nejznámějších vánočních koled s notovým zápisem a kytarovými značkami. V publikaci je zařazena vánoční bohoslužba slova s biblickým čtením, přímluvami a modlitbami v době adventní a vánoční.
písňové texty

Koledník - nejznámější vánoční písně

41 Kč
36 Kč
Dylan - 20%
100 nejlepších songů, které Bob Dylan za svou kariéru napsal, je doprovázeno dobovými fotografiemi, kompletními texty jak v originálu, tak v českém překladu, a notovým záznamem s akordy pro kytaru. Nechybí ani informace, kdy a jak která píseň vznikla.
písňové texty
Ukázky

Dylan

429 Kč
343 Kč
Vzdálená láska - 11%
(3x)
Útlý Rudelův zpěvník je v tomto svazku přetlumočen v plném rozsahu. Překlady jsou uvedeny studií o trobadorské poezii, zrcadlově konfrontovány s originálním zněním Rudelových canson a doprovozeny interpretačním komentářem.
písňové texty

Vzdálená láska

205 Kč
182 Kč
Láska, smrt a jiné odrhovačky - 11%
Zpěvník Jiřího Dědečka obsahuje třicet písní - převážně jde o songy z dvojice zatím posledních vydaných alb Řekněte to mýmu psovi a Prší nám do campari.
písňové texty

Láska, smrt a jiné odrhovačky

90 Kč
80 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 15 položek
<< < 1 2