Nejprodávanější knihy - červen 2022
horory

Five Nights at Freddy's 1.: Stříbrné oči
Kniha inspirovaná nejprodávanější sérií hororových videoher sleduje příběh Charlie a jejích přátel, kteří se po deseti letech od hrůzných událostí vrací do rodného města.
horory
Ukázky

Five Nights at Freddy's 1.: Stříbrné oči

332 Kč
Krátký řez 1
V prvním čísle se z českých autorů můžeš těšit na povídky Hedy Bartíkové a Ondřeje Kocába. Potkávají se zde hned dvě generace.
horory

Krátký řez 1

89 Kč
Městečko
Spisovatel Marcin Lanowicz má problémy s autorským blokem, a tak se s manželkou rozhodne pro dovolenou v malém městě na Mazurech. Morwany zpočátku splňují jejich očekávání – příjemné chaty uprostřed lesů v blízkosti krásných jezer.
horory

Městečko

359 Kč
Sacculina
Malý rybářský člun, podivný kapitán a čtyři muži, kteří si chtějí užít výlet na moře, aby oslavili, že se jeden z nich právě vrátil z vězení. V hlubinách moře se však skrývají dosud nepoznané hrůzy...
horory
Ukázky

Sacculina

225 Kč
V rozkvětu
(1x)
Zpočátku se zdá, že tahle kniha Soně pokazí slibně se vyvíjející rande. Namísto románku se před ní otevírá úplně nový, bizarní svět: přitažlivá i děsivá Zahrada, která dokáže reagovat na tajné touhy. Bohužel ale nejen na ty její.
horory

V rozkvětu

161 Kč
Milý ostravský koronadeníčku!!!
Kniha mapuje prožívání „doby kovidové“ od jejího prvopočátku očima vystresované ženy, která se srovnává s nezvyklou životní situací a netuší, jestli se má smát, zešílet, začít nakupovat zásobu čočky, špaget a antibakteriálních gelů ...
horory

Milý ostravský koronadeníčku!!!

215 Kč
Polednice Plešatá palice
Úmorné vedro letních prázdnin na západě Čech a známá parta čtyř teenagerů, jimž se opět dějou podivné, nemožné, nevysvětlitelné a vůbec skoro šílené věci.
horory

Polednice Plešatá palice

269 Kč
Dracula
(4x)
Klasický román o fatálním střetu s nesmiřitelným zlem.
horory

Dracula

448 Kč
Frankenstein - 10%
(1x)
Frankenstein is the most famous novel by Mary Shelley: a dark parable of science misused. Victor Frankenstein, a brilliant but wayward scientist, builds a human from dead flesh. Horrified at what he has done, he abandons his creation.
horory

Frankenstein

329 Kč
296 Kč
Berserk 8
Bitva o Doldrey pokračuje, ale nebezpečí ze strany Gennonových vojsk není to jediné, čemu bude muset Guts čelit. Ostatně i Griffith se pouští do velice riskantní hry, která se Jestřábům nakonec nemusí vyplatit – obzvláště dojde-li na dvorské intriky.
horory

Berserk 8

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 41 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>