Nejprodávanější e-knihy - červen 2022

Historky z Rozmaru
(1x)
Další výprava do světa Řek Londýna, tentokrát ve sbírce povídek!
Ukázky

Historky z Rozmaru

198 Kč
Továrna na maso
(4x)
Vystudovaný technik, který stál u počátků neonového rozsvěcení Prahy ve 20. letech 20. století, je pro svou tvořivost a činorodost zlákán zdánlivě jiným oborem: má vylepšovat společenský obraz Ústředních pražských jatek.
Ukázky

Továrna na maso

278 Kč
Železná rukavice
(1x)
Ondřej z Rohatce se usadil na hradě Jenčov, který dostal od markraběte Karla se služby, jenž mu prokázal při tažení v Itálii. Avšak ne všichni jsou z takového stavu nadšeni. Co je asi může k tomu bezvýznamnému zboží přitahovat?
Ukázky

Železná rukavice

199 Kč
Domek v Irsku
(8x)
Hannah vymění kariéru právničky z Manchesteru za kurz vaření v Irsku.
Ukázky

Domek v Irsku

339 Kč
Až uvidíš moře
(10x)
Dvě dcery řeckých uprchlíků, dva životy mezi dvěma zeměmi. Jaké to je, když se v deseti letech dítě ocitne samo v daleké cizí zemi, neumí jazyk, neví, kam se ztratili jeho rodiče, a vůbec nechápe, co se s ním stalo? Toto prožívaly v roce 1949 tisíce řeckých dětí, kterým po občanské válce v Řecku poskytlo Československo azyl.
Ukázky

Až uvidíš moře

319 Kč
Ďáblova čísla
(1x)
Při běžné úřední cestě královského písaře Jiřího Adama z Dobronína do Dvora Králové dojde ve městě k vraždě. I když se radnice snaží utajit její okolnosti, mezi lidmi se rychle šíří panika, protože okolnosti napovídají, že jde o zásah temných sil.
Ukázky

Ďáblova čísla

199 Kč
Temnota
(2x)
Nová, mistrovská detektivka od pokračovatele Stiega Larssona! Hans Rekke je charismatický profesor s geniálním hudebním talentem a dokonalou pozorovací schopností. Z každého dostane, co potřebuje. Odhalí i ten nejskrytější motiv lidského jednání.
Ukázky

Temnota

349 Kč
Žena, na niž měl zapomenout
Pro šejka Šarífa to bylo jednoduché: miliardář Sharif Marchetti – což bylo jméno, pod nímž ho znal západ – potřeboval manželku. Ženu, která by mu pomohla s jeho plány. Princezna ze sousedního pouštního království se jevila jako vhodná partie.
Ukázky

Žena, na niž měl zapomenout

69 Kč
Nevěsta odvedle
(1x)
Jackie Ashendenová: Nevěsta odvedle Byla pro něj předurčena a Achilles se rozhodl, že Willow, ta dívka ze sousedství, bude jeho. A pomůže mu splnit jeho sen… který ale nebyl o ní!
Ukázky

Nevěsta odvedle

69 Kč
Nevinnost se zavázanýma očima
(1x)
Brad De Luca je špičkový rozvodový právník, zvyklý dostat cokoli a kohokoli si zamane. Jeho postelí prošla už dobrá polovina města, včetně jeho klientek, ale nová koncipientka je podle všeho vůči jeho šarmu imunní, což Brad nemůže nechat jen tak.
Ukázky

Nevinnost se zavázanýma očima

279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>