Nejprodávanější hudba - červen 2022

Slayed?
Exkluzivní vydání třetího a nejslavnějšího alba Slade „Slayed?“ na žíhaném vinylu, které původně vyšlo 11. listopadu 1972 a v UK debutovalo na prvním místě žebříčku, ve kterém se drželo celých 34 týdnů.

Slayed?

710 Kč
Květy Květy
Dvacet let už na české scéně vydává alba originální brněnská kapela Květy, za tři alba získala Cenu Anděl. Deváté oficiální album Květy Květy je především intimní vztahová deska. Pojednává o touze a izolaci, která začala dávno předtím, než korona.

Květy Květy

269 Kč
Amulet (30th Anniversary Remastered 2022)
Album Amulet vychází v remasterované podobě k 30.výročí vydání. Pro skupinu jde ve všech ohledech o zcela zásadní album, začátek všeho – skupiny, jejího zvuku a spolupráce s vydavatelstvím.

Amulet (30th Anniversary Remastered 2022)

476 Kč
Down By the River Thames
Album Down By the River Thames obsahuje záznam živého vystoupení Liama Gallaghera z prosince 2020.

Down By the River Thames

647 Kč
Greatest Hits
Whitesnake 'Greatest Hits' je kolekce 16 skladeb na 2LP a v digitálním formátu. Všechny skladby byly pro tuto kolekci, která obsahuje klasické písně Still Of The Night, Here I Go Again, Is This Love a Slow An' Easy, remasterovány.

Greatest Hits

1 007 Kč
Immutable
Album „Immutable“ je předurčené k tomu, aby se stalo jedním z nejoceňovanějších a nejdiskutovanějších alb na metalové scéně za rok 2022. Meshuggah na něm opět předvádí kolektivní hráčskou a kompoziční brilantnost souboru.

Immutable

647 Kč
Lidová Redlová
(1x)
Dvě desetiletí se písničkářka Lucie Redlová bránila naplno navázat na odkaz svého otce Vlasty Redla. Svou lásku k lidové a ohlasové hudbě a léta zkušeností z kapel Docuku a Garde naplno zúročila až nyní, na albu Lidová Redlová.

Lidová Redlová

314 Kč
Nikdo se ti nebude smát, když budeš mít lidi rád
Svérázná elektronická skupina Midi Lidi překvapila své fanoušky hned dvěma souběžně vydanými deskami Nikdo se ti nebude smát, když budeš mít lidi rád a Heal The World, konečně!

Nikdo se ti nebude smát, když budeš mít lidi rád

269 Kč
Ohrané pásmo
Liberecká folkrocková skupina Jarret oslavila v roce 2022 30 let svého působení na naší hudební scéně. Jako dárek fanouškům připravilo vydavatelství Indies Scope speciální limitovanou edici 3 LP s názvem OHRANÉ PÁSMO.

Ohrané pásmo

1 079 Kč
Plays Rammstein
Invenční a vášnivé klavíristky Nairi Badalová a Adélaide Panagetová patří do stejné kategorie velkých duet jako sestry Labequeovy a v současnosti jsou francouzským klavírním duem, které se prosazuje ve Francii i na mezinárodní scéně.

Plays Rammstein

350 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 80 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>