Nejprodávanější hudba - červen 2022

Pop Rock Line 1966-1973
50 cover verzí a dalších hitů, zčásti poprvé na CD.

Pop Rock Line 1966-1973

316 Kč
Symphonic (1LP+1CD)
Album Symphonic vyšlo k 40. výročí skupiny Žentour, 30. výročí sólové dráhy Janka Ledeckého a zároveň v roce jeho významného životního jubilea. Nahrál ho s Filharmonií Hradec Králové jako studiovou verzi svého prvního symfonického turné v roce 2019.

Symphonic (1LP+1CD)

665 Kč
The Gods We Can Touch
The Gods We Can Touch je třetí studiové album norské popové zpěvačky Aurory, které vydalo vydavatelství Decca Records a Glassnote Records. Albu předcházely čtyři singly: "Exist for Love", "Cure for Me", "Giving in to the Love" a "Heathens".

The Gods We Can Touch

305 Kč
Top Gun: Maverick
Hudba z filmu Top Gun: Maverick obsahuje singly "Hold My Hand" od Lady Gaga a "I Ain't Worried" od OneRepublic.

Top Gun: Maverick

935 Kč
Universal
Na albu Universal nalezneme prvotřídní melodické písně, chytlavé kytarové riffy a inspirativní sóla. Jak jsme od autora očekávali, SCHENKER si pro natáčení své studiové produkce opět přizval řadu prestižních kolegů muzikantů.

Universal

647 Kč
Vyšehrad: Fylm
Soundtrack a písničky z filmu Vyšehrad: Fylm, který navazuje na úspěšný televizní seriál Vyšehrad. Vojtaano zde kombinuje svůj osobitý písničkářský styl ovlivněný popem, folkem, rapem a humorem sobě vlastním s instrumentálními nahrávkami.

Vyšehrad: Fylm

314 Kč
Zeit
Německá metalová kapela Rammstein vydala 29. dubna v pořadí již osmé album s názvem Zeit.

Zeit

1 061 Kč
Znám tolik písní...
(1x)
Jiří Suchý a Ivan Král natočili toto skvělé a nestárnoucí album plné písniček z pera Jiřího Suchého. Ivan Král si tím splnil sen, protože chtěl vždy s Jiřím Suchým spolupracovat. A Jiří Suchý byl nadšený s nových aranží jeho velkých hitů.

Znám tolik písní...

404 Kč
Zpívá Waldemar Matuška
Vinylová reedice dokonalé kompilace z roku 1965.

Zpívá Waldemar Matuška

527 Kč
Everything Louder Forever - The Very Best Of
Nová kompilace „Everything Louder Forever - The Very Best Of“ je definitivním výběrem zahrnujícím celou kariéru skupiny, která ovlivnila životní styl několika generací rockerů...

Everything Louder Forever - The Very Best Of

332 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 80 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>