Nejprodávanější Kniha - červen 2022
umění

Jan Dismas Zelenka (1679–1745)

Hvězda Jana Dismase Zelenky začala zářit teprve ve 2. polovině 20. století, kdy se Zelenka ocitl v malém, ale významném koutku hudebního kánonu, stal se totiž středem pozornosti hobojistů a fagotistů.

umění

Jan Dismas Zelenka (1679–1745)

449 Kč
Koudelka. Návraty
Publikace byla vydána u příležitosti výstavy v Uměleckoprůmyslovém museu v Praze k autorovým osmdesátým narozeninám a představuje průřez jeho celoživotní tvorbou.
umění

Koudelka. Návraty

1 755 Kč
Retrospektiva
Dvacet pět vybraných studií Mileny Bartlové z let 1999–2018 představuje různé možnosti přístupu k interpretaci uměleckých děl českého středověku, renesance i nedávné doby
umění

Retrospektiva

180 Kč
Bezděkovský kostelíčku
(1x)
Obrazová a textová koláž ze života a díla Sigismunda Ludvíka Boušky při příležitosti vy´ročí 150 let od jeho narození a 75 let od úmrtí.
umění

Bezděkovský kostelíčku

414 Kč
Eric Clapton 'Motherless Child' - Biografie
(2x)
Motherless Child zobrazuje Claptonovu životní pouť lemovanou hudbou, ženami, auty, drogami, prohrami i úspěchy.
umění

Eric Clapton "Motherless Child" - Biografie

358 Kč
M Train. Vzpomínky
(2x)
Nový titul zpěvačky, básnířky a spisovatelky Patti Smith, autorky slavné knihy Just Kids, je ojedinělým autobiografickým záznamem.
umění

M Train. Vzpomínky

314 Kč
O dramaturgii
Významný divadelní dramaturg a profesor DAMU nabízí ucelený pohled na dramaturgii, obor, který jinak neoplývá odbornou literaturou.
umění

O dramaturgii

179 Kč
Otevřené dílo
(3x)
Umberto Eco poukazuje v knize na některé paralely mezi určitými tendencemi v soudobém umění a postupy moderních vědních oborů.
umění

Otevřené dílo

296 Kč
Slovo v prostoru
(2x)
Štěpán Pácl, jeden z nejpozoruhodnějších českých režisérů mladší generace, se s čtenáři dělí o zkušenosti z vlastní práce. Svým způsobem je tedy tato kniha ojedinělá, neboť nás nechává nahlédnout „do zákulisí“ divadelní praxe.
umění

Slovo v prostoru

216 Kč
Soused / Neighbour
Jedná se o další publikaci grafických příběhů navazující na úspěšné knihy Zvíře v nás a Universa. Tématem je soused, někdo či něco žijící vedle nás – soused z domu, ze zahraničí, z jiné dimenze i sousedící bytost ve vlastním těle.
umění

Soused / Neighbour

152 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 219 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 22 > >>