Nejprodávanější Kniha - červen 2022
sport a fitness

Core trénink - 11%
Kompletní rádce pro muže i ženy, jak posílením svalů středu získat zdravější a lépe fungující tělo.
sport a fitness

Core trénink

359 Kč
319 Kč
Inline bruslení
Pojď se seznámit se správnou technikou jízdy na inlinech, kterou ti přiblíží a na fotografiích i videích předvede ambasador K2 Ondřej Thor.
sport a fitness

Inline bruslení

89 Kč
Vertikální divadlo - 11%
Kniha Vertiální divadlo přibližuje v řadě příběhů život sportovních pilotů. Je o jejich radostech i starostech, které prožívají společně s touhou létat.
sport a fitness

Vertikální divadlo

207 Kč
184 Kč
Základy ultramaratonského tréninku - 11%

Až doposud ultramaratonský běh trpěl nedostatkem ověřitelných a obecně platných informací překračujících rámec individuálních zkušeností jednotlivých závodníků, které by byly uplatnitelné v tréninkových programech.

sport a fitness

Základy ultramaratonského tréninku

332 Kč
295 Kč
Mistrovské perly
Kniha obsahuje 157 vybraných komentovaných partií, z nichž většina se hrála v období 1849-1875, tedy v letech prvních mezinárodních turnajů.
sport a fitness

Mistrovské perly

134 Kč
Rubinsteinovy šachové perly - 11%
(1x)
Kniha obsahuje 100 vyhraných Rubinsteinových partií uspořádaných chronologicky od roku 1907 do 1931. Obsahuje také krátkou biografii Rubinsteina, přehled jeho výsledků, na konci rejstřík hráčů a zahájení.
sport a fitness

Rubinsteinovy šachové perly

314 Kč
279 Kč
Alois Hudec – mistr kruhů - 51%
Při oslavách 150 let existence České obce sokolské sedminásobná olympijská vítězka ve sportovní gymnastice Věra Čáslavská prohlásila: Pro mě je naším největším sportovcem historie gymnasta Alois Hudec.
sport a fitness

Alois Hudec – mistr kruhů

199 Kč
98 Kč
Fotbal - trénink budoucích hvězd - 11%
Druhé, doplněné vydání publikace obsahuje ilustrovaný popis technických prvků, zaměřuje se na základní všeobecnou přípravu začínajícího fotbalisty a prohlubuje jeho technické dovednosti podle rozdělení herních postů – obránce, útočník, brankář.
sport a fitness

Fotbal - trénink budoucích hvězd

197 Kč
175 Kč
Nordic running
První kniha na světě o celoročním běhání s holemi, které šetří především kolena a záda a je zdravější a bezpečnější než normální běh.
sport a fitness
Ukázky

Nordic running

89 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 11%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
sport a fitness

Kettlebell Simple & Sinister

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>